HOME е място, в което винаги си добре дошъл, читателю, дори когато не си сигурен дали искаш да учиш. Просто ела и изпий по кафе в приятната компания на нашето езиково семейство. HOME е мястото, в което можеш да научиш език по нов и доказан с времето модел. Методът ни е изцяло базиран на практическите резултати на курсиста и е комбиниран от не една системи за максимално бързото им и лесно постигане.

Защото нашата цел не е просто да те научим на език, ние ще изградим умения в теб да го използваш.


Ние ще „развържем“ езика ти толкова неусетно, че след края на курса ще можеш реално да използваш наученото, а не просто да прашасва в шкафа ти под формата на поредния забравен сертификат... Гарантираното ни качество ще даде желаните за теб резултати независимо дали си в Езиковия ни дом или в собствения си дом, като част от най-търсеното в момента онлайн обучение – това на НОМЕ.


За всички нас обучението е мисия и удоволствие, което идва от стотиците предоволни курсисти, които всеки месец отварят новите врати в живота си.

Защото няма нищо по-хубаво от това да си тръгнеш от нас след няколко месеца и да знаем, че цял един нов свят най-накрая те чака и ти си напълно способен вече да му се насладиш!

Курсовете ни са възрастово подбрани, а нашата концепция е изцяло насочена към работещия и учещ зрял човек, който няма цялото време на света, за да се подготви.

Точно затова НОМЕ е най-предпочитаното място за всички, опитвали неведнъж и не на едно място. Защото само след един истински практически насочен курс, в който да се говори, слуша, пита, отговаря, играе и комуникира като цяло, човек може реално да излезе и да използва знанията си. А нашият многогодишен опит показва едно – това е единственото обучение, което реално действа.

Гордеем се, че над 90% от курсистите, дошли при нас веднъж, продължават и след първия курс нагоре към голямата цел и не след дълго наистина я постигат. След това остава само едно – с гордост и самочувствие да прилагат наученото до края на живота си.

Това е нашият смисъл!

Разгледай ежемесечните ни партита-куиз вечери, филмови, спийкинг и всякакви други тематични събития, които допълват преживяването НОМЕ, но и допълват целта ни- да проговориш по най-приятния и неусетен начин езика, който си избрал.

Това е мотивацията, която кара всеки един от нас да допринася с всичко НОМЕ да бъде най-любимото място за учене на езици!

Благодарим ти, че си тук!