Онлайн обучение

Хоум се мести в твоя дом!

Можеш да научиш английски, немски, руски, испански и много други, и то с много по-малко усилия, за много повече отворени врати в живота ти след това.

Какво представлява Oнлайн обучението в Хоум?

Практически учебната система на онлайн обучението по чужди езици на ХОУМ не се различава от стандартното обучение, което се провежда в учебните зали на езиковия център. Разликата е в това, че всички курсисти са пред компютрите си, в удобна за тях обстановка и установяват диалог в конферентен разговор с преподавателя и помежду си. Учебната програма за усвояване на избрания език включва предимно разговорни упражнения и примерни диалози от реални ситуации, чрез които, да се чувствате уверени да използвате новия език. Обучението се осъществява чрез онлайн платформата на Езиков център ХОУМ 

Преподавателят води обучението отново пред учебната дъска, като видеото се предава към курсистите в реално време чрез камера с висока резолюция.

Как да се запиша?

След като сте избрали желания език и се свържете с нас, ще Ви бъде изпратен тест за да определяне на нивото, което ще е най-подходящо за Вас, това е напълно безплатно и неангажиращо. Следващата стъпка е да попълните Регистрационна форма за онлайн обучение. Ще получите имейл с данни за плащане на съответната такса за курса. След като отразим плащането, на посочената във формуляра електронна поща ще Ви бъде изпратена информация за достъп до платформата за онлайн обучение.

Колко е голяма групата?

Всеки отделен онлайн курс на ХОУМ се провежда в малка група – не повече от 6-7 човека. Дългогодишния опит и анализите на преподавателите в Езиков център ХОУМ сочат, че само при провеждане на курс в група от 4 до 7 човека, езикът реално може да “се развърже”.

Колко време продължава едно занятие?

Всяко едно занятие е с продължение малко по-малко от три астрономически часа с с една почивка от до 15 мин. Преподавателят заедно с курсистите преценяват кога и дали да се възползват от почивката. Според някои курсисти, в Езиков център Хоум, не се усеща нужда от почивка по време на занятието, поради увлекателния характер на обучението.

Какви учебни материали се използват?

За онлайн езиковото обучение в Езиков център ХОУМ се използват учебници на хартиен носител или интерактивни учебници. В процес на обучението преподавателя предоставя допълнителни материали за самоподготовка и допълнителна практика. Всички курсисти на Езиков център ХОУМ имат неограничен достъп до архив от допълнителни материали.

Какво ми е нужно за да участвам в онлайн курс на ХОУМ?

Единственото, което е нужно за участие в онлайн курс на Езиков център ХОУМ са:

  • компютър / лаптоп / таблет / телефон
  • слушалки и микрофон
  • Уеб браузър и интернет връзка
  • чаша с приятна напитка

Ще получа ли сертификат?

След завършване на обучението и успешно положен изпит/тест, курсистите получават сертификат в електронен формат (pdf.) с възможност за печат. Сертификатът може да бъде изпратен и по куриер. Сертификатите са изцяло съобразени и регистрирани съгласно Oбщата Европейска езикова рамка.