eva

Ева Стефанова

🇩🇪 Ева 🇩🇪

Ева е сякаш родена да помага на хората да достигнат пълния си потенциал.🌱Едновременно учител и психолог, тя разбира човешката душа по начин, който превръща всяка интеракция с нея в нещо ценно и незаменимо. Всестранно развита и широко скроена, Ева има много и разнообразни интереси, от тихата класа на джаз музиката🎻🎶 до приключенското влечение към планинските преходи.🗻

Ева преподава с емоция и динамика, която разгръща пред курсистите рядко вижданата красота на немския език.😉 В момента, в който урокът започне, всички стереотипи мигом отпадат и присъстващите виждат този криворазбран език в истинската му светлина – изразителен, въздействащ, способен както на мекота, така и на твърдост. 

🎒В часовете си, Ева обяснява просто и ясно, а учениците й взимат активно участие в съставянето на примери и по този начин успяват да упражнят материала още в класната стая. В методиката й често се прокрадват уменията й на психолог. Тя винаги дава възможност на курсистите да се опитат сами да поправят допуснатите грешки и по този начин да научат два много важни урока – нещата невинаги се получават от първия път, но няма препятствие, което да не може да бъде преодоляно. 🌱Накрая на всеки курс, завършващите си тръгват с нови знания и умения не само в сферата на немския, но и извън нея.

🎓Ева е живяла десетки години в немскоговоряща държава и езика й е като втори роден. Има дългогодишен опит като преподавател.