Ивелина Ценова

🇬🇧 Ива 🇬🇧

Ива е чисто новото попълнение в екипа ни, с което просто няма как да се гордеем повече. Тя донесе със себе си силна доза положителна енергия, която идеално се допълва с обстановката на Home, но също и истински професионалния и иновативен поглед на един млад експерт, от който винаги всички имат нужда.

🌻Тя встъпи в ролята си с увереност и заразителен ентусиазъм, а първите й групи бяха повече от ентусиазирани да продължат. Ведра и жизнена, тя ще ви покаже не само най-професионалния подход към проговаряне, но и ще разкрие забавната страна на изучаването на английски.

🎒Техниката на Ива е силно практически настроена. Тя пречупва езика през призмата на познатото у курсиста, помагайки на курсистите да обвържат новата лексика с ежедневието си и по този начин създава мост между английския и заобикалящия ги свят. Тя насърчава учениците си да вникнат в езика като средство за комуникация с примери, изградени около елементи от живота им.

🎓 Майсторски обяснява разликите в начина, по който различните езици възприемат и описват едно и също явление, за да покаже, че всичко е просто, стига да можеш да погледнеш през неговата гледна точка.😉