Ако нямаш времето да се съобразяваш с наложен график, а и с други съкурсисти, и предпочиташ цялото внимание да е насочено към теб и твоите нужди и възможности, то тогава имаме идеалното решение за теб.
Индивидуалното обучение е най- бързият начин за усвояване на език, тъй като ти и само ти участваш активно през цялото време.
След всяко ново взето граматично правило ти активно го прилагаш във всички възможни ситуации и с подкрепата на изключителните и дългогодишни експерти на Хоум в един момент ще осъзнаеш, че сам структурираш всяко изречение, което пожелаеш, и то правилно.
Всичко това ще се случи в удобно за теб време и в изцяло предпочетената от теб форма на обучение, защото ти си важният за нас, а целта ни е обща и лесно постижима, гарантираме ти. Истина е, че език се научава, и то лесно, ако следваш изпитаните методи на Хоум, но има сфери, които изискват специални знания. Затова Хоум се е погрижил със специално подбрани експерти, които да те подготвят с правилните материали и съвети за повечето сфери на работа.

Казваме повечето, а не всички, защото най-важното ни правило е да сме перфектни в това, което правим, а не да обхванем всичко възможно и да те претупаме, затова попитай лично за сферата, която те интересува, и ще разбереш дали можем да ти бъдем от полза..

Със специализираните ни курсове по бизнес, технически, медицински и много други специалнизирани форми на обучение на английски, руски, немски, италиански, испански и т.н., езиковият ти дом те приема като гости и изпраща като истински професионалисти, а така целите са далеч по-близки и реални. Само трябва да ги сграбчиш!