Всички наши групи са до 6-7 човека, защото знаем какво означава да дадем максимум внимание към всеки. Само така е възможно реално да се проговори език.

С нашите новаторски методи и изцяло практическа насоченост на края на курса не просто си тръгваш с поредния сертификат за шкафа, а напротив, с гордост ще го показваш, заедно с реалните си възможности да работиш активно с наученото.

Ще говориш на всякакви теми с всички твои съкурсисти и ще “развържеш” езика най-накрая, колкото и неуспешни опити да си имал. Изпитано многократно и затова – обещано!

Освен специално разработените ни курсове, можеш винаги да се включиш и в ежеседмичните ни събитията за практикуване- speaking вечери, кино вечери, куиз вечери, където всичките ни групи се забавляват заедно на по чашка и потъват в езика неусетно.

Още от пристъпването на прага до завършването на всеки един курс с удоволствие ще ви поглезим с ежедневните изненади и глезотии.

Език се учи най-лесно в атмосфера на приятелство, а в Хоум всички сме едно голямо семейство, групите ни са едно цяло и всеки ден и всяка вечер след работа групите ни се събират на кафе, чай и домашни разядки, които ежедневно се приготвят за изморените и отегчени от дългия ден участници, за да може с нови сили да се впуснем в преживяването Хоум заедно. Всички нужди на наши курсисти посрещаме с разбиране и работим заедно до постигане на най-добрия резултат.

Нашата мотивация идва от стотиците вече предоволни и истински усмихнати наши курсисти, които с гордост използват новите си знания, но и още повече, с удоволствие се сещат и разпространяват усещането Хоум и впоследствие.