fbpx
Hristina

Христина Дакова

Английски език

Новото бижу на Хоум, която ще ви плени още от пръв поглед. Запознайте се с харизматичната и деликатна Христина, която стъпка по стъпка, ще ви разкрие един нов свят и то на английски. Любовта й към езика, авантюристичният й дух и огромното й сърце са това, което определят същността й.

Тя е пъстроцветна и свободолюбива, определяща се като търсеща личност, която работи непрекъснато над себе си както в личен, и в професионален план. След като завършва с отличие Английската езикова гимназия в гр. Пловдив, тя усъвършенства бизнес английския си благодарение на магистърската си степен по Международна търговия. Още като студентка започва да преподава частни уроци на деца, с което преоткрива страстта си към предаването.

Христина не просто ще ви научи на езика, а ще го направи с финес и с огромен заряд, защото влага цялото си сърце във всичко, с което се захване. Тя е изцяло отдадена на мисията да дарява усмивки на хората, затова и всички нейни курсисти си тръгват щастливи, знаещи и най-вече заредени с духа на английския език. Курсистите на Христина са нейното вдъхновение, а няма нищо по-удовлетворяващо от това да откриеш призванието си.