Курсове по Руски Език

Руският език е признат като един от най-богатите езици в света. Той е най-разпространеният в интернет след английския, изпреварвайки „милиардните“ китайски и испански. Почти няма място в света, където да не можете да се оправите с руски език. Един от най-разпространените езици в света ще отвори пред вас безброй много врати и възможности, които до този момент сте смятали за невъзможни, а да изучавате руски език в Пловдив и Варна, означава да го учите в Хоум! 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ КУРСОВЕТЕ НИ ПО РУСКИ ЕЗИК?

За да дадем необходимото внимание към напредъка на всеки наш курсист, сме създали малки групи от до 6-7 човека, а в ръцете на най-добрите и доказали се експерти по руски език в Пловдив и Варна, може само да знаеш, че със сигурност ще бъдеш скоро един от десетките, вече проговорили езика неини курсисти. Това, което е истински успешното в концепцията Хоум и различното, от това, което би получил навсякъде другаде, е, че ние отдавна сме разбрали, че само класическо обучение не помага. Най-добрите експерти в Пловдив и Варна също го знаят и затова заедно разработихме метод, който да комбинира както академична форма на обучение, така и добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други, а целта е ясна, всеки наш курсист да излиза от прага на Хоум със самочувствието, че наистина владее и може да използва руски език. 

В най-уютната обстановка в Пловдив и Варна, сред домашни изкушения и вкусни напитки, в ръцете на най-добрите експерти по руски език в Пловдив и Варна, след 7 години и хиляди успешни курсисти, можем да ти гарантираме- език се учи неусетно с правилните техники и в правилните ръце.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА Обучението по Руски език?

Обучението ни по руски език включва всички нива както за напреднали, така и за начинаещи, които се провеждат по системата “Поехали!”. Тя е създадена така, че да обхване всички елементи на езика.По важното е обаче, че всяко наше занятие е изпълнено с допълнителни материали, игри, разговори и много други, защото само така можем да бъдем сигурни, че знанията реално ще могат да бъдат приложени на практика и след края на курса. Продължителността на един класически наш курс по руски език е 100 уч.ч. или 3 месеца. За да сме сигурни, че наученото ще се упражни максимално ефективно, организираме и постоянни езикови вечери като руски киновечери, разговорни, куиз вечери, както и вечери на руската кухня и култура напълно безплатно за всички наши курсисти. 

Ако искате да научите руски език за работа или удоволствие, вече няма нужда да правите компромис между качество и цена, защото при нас ще получите и двете, а удовлетворението след края на курса ще ви накара да се върнете отново! Как знаем? Ами, доказва ни се ежедневно 🙂