Course
2023
28
юни
сряда
18:00

Английски език B2 + Разговор – Варна

🇦🇺🏆Големият шлем в английския не е за всеки и определено не трябва да рискуваш в избора на най-доброто място, което гарантирано ще затвори арката на знанията ти, за да може ти и всички останали да ги наречете „перфектни“. Нашите преподаватели, най-добрите в региона, са насреща, за да те направят истинския експерт, който искаш да бъдеш! Понякога, макар и да сме усвоили голяма част от основните неща, що се отнася до даден език, малките пропуски и притеснението често ни спъват по пътя към успеха.
✅За да се справиш с това, ти предлагаме курс, чиято главна цел е да изглади всички тези малки неясноти и да ти помогне да владееш английски на едно стабилно ниво, което предоставя възможности за боравене с езика не само за удоволствие, но и по работа.
➡️Курсът ще бъде с практическа насоченост, ще включва дискусии и забавления изцяло на английски, и ще ти помогне да се освободиш от притеснението, а говоренето ще се превърне в любимото ти занимание!
Ще се срещаме два пъти седмично, след работа, а от теб изискваме да носиш с теб само тетрадка и добро настроение! Курсът ще продължи около два месеца и половина, а цената на това удоволствие е 660лв., които можеш да платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб! Ще бъдеш в компанията на още до трима курсисти, което гарантира, че ще има достатъчно време за индивидуалните нужди на всеки от вас.
❗Очакваме те с нетърпение в най-уютния езиков център във Варна, където наистина ще се почувстваш у дома!
❓Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
📞За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
Тел: +359 32 331 115
Моб: +359 883 933 115 +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.com

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6