Course
2023
27
юни
вторник
10:00

Детска Испанска Академия – Варна

🥰 Хоум е тук за твоето вече порастващо дете!
🇪🇸 Сега е моментът, в който да го ориентираш към езика, който го влече, за да може спокойно и уверено да го надгражда занапред! А знаеш, че ние определено сме най-добрите точно в това – да мотивираме и да сътворяваме знания чрез истински забавни и нестандартни методи!
☀🌊 Лятото е безгрижно, дългоочаквано и любимо.. Но то е и време, в което неусетно може да се зароди ЛЮБОВТА на детето ти към испанския. Покажи на детето си, че ученето може да бъде и забавно. Ние учим и преподаваме чрез игри, интересни упражнения и много диалози като по този начин, доказано вече с годините, виждаме как езикът се усвоява без напрежение, страх и ненужни усилия. Прекрасното ни дворче дава възможност за занятия и навън, включващи по-активни танци и игри на испански!
❗ Тук не гоним поредния сертификат, а това наистина с лекота да отворим новата врата в свежите и необременени умове на твоите наследници!
▶️ Обучението ще продължи 2 месеца, като ще се срещаме два пъти в седмицата /вторник и четвъртък/. Групите ни ще бъдат малки – от максимум 5-6 деца от първи до четвърти клас. Започваме на 27-ми юни!
💲 Цената е 630 лв. за целия му период като може да се плати разсрочено – на вноски удобни за Вас.
✅ Гарантираме, че твоят малчуган ще си спомня за това лято с трепет и вълнение, и с нетърпение ще чака да се върне догодина!
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
📧 Email: [email protected]
🌐 Website: ezikovdom.bg
🏠 Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6