Course
2023
19
юни
понеделник
18:00

Курс Английски език А2 + Разговор – Варна

🤐Уж си го учил, ама пак нищо не знаеш???
📣📣📣 Има един идеален курс за теб и това е този. Защо ли? Ами защото тук ще започнеш от азбуката буквално, но не за да вземаш само цветове и числа, а ще минеш през базата на езика, ще запълниш всички пукнатини, там, където ги имаш и ще надградиш с 6-те основни времена в езика. Точно това, което ти трябва за да се оправяш в почти всички ситуации-разбира се с прости изречения.
❗Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш – проговаряш! Защото ученето на език не се прави с тестове и упражнения, а с разговор, игри, сцени и много повторение! само така след края няма да се чудиш „Do“ ли беше „Does“ беше, то просто ще си дойде естествено!
✅Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения!
🔴Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!
➡️Групите ни са малки, бутикови, в които всеки получава нужното внимание и отношение, за да се придвижи възможно най-бързо към своята цел. Курсът ще продължи около 2 месеца и половина, като ще срещаме два пъти в седмицата, след работа, за да разпуснем заедно и да научим много нови неща! Цената на целия курс е 660лв., които могат да се плащат разсрочено, на вноски, удобни за теб. Нека ти помогнем да направиш първата крачка към покоряването на милиони нови висоти!
🟡Очакваме те с нетърпение, а ти не се бави, защото ентусиастите са много! Времето е най-ценния ресурс, оползотвори го мъдро и инвестирай в своето развитие и усъвършенстване!

❓Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.

📞За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;

📧Email: [email protected]
💻Website: ezikovdom.bg
📌Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6