Course
2023
21
февруари
вторник
18:00

Курс Английски език В1 + Разговор

Четеш и пишеш на английски, когато се налага, но ти липсва самочувствие? Време е това да се промени! Ние знаем как ти да ти помогнем да надградиш своите знания бързо, лесно и най-вече трайно!
Нашето предложение за теб е курс, в който не само ще си припомниш забравеното, а и ще усвоиш знания, които ще заличат изцяло притеснението при разговори! Гарантираме ти, че толкова ще ти хареса, че сам ще търсиш поводи да се похвалиш с уменията си! Очаквай много забавление, интересни дискусии и практически упражнения, които реално ще ти послужат в ежедневието, без да се налага да правиш безброй еднотипни граматически задачи, които са до болка познати, но за съжаление не успяват трайно да се задържат в съзнанието.
Ще се срещаме два пъти седмично, след работа, а от теб изискваме да носиш с теб само тетрадка и добро настроение! Курсът ще продължи около два месеца и половина, а цената на това удоволствие е 640лв., които можеш да платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб! Ще бъдеш в малка група, което гарантира, че ще има достатъчно време за индивидуалните нужди на всеки от вас. Очакваме те с нетърпение в най-уютния езиков център в Пловдив, където наистина ще се почувстваш у дома!
Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
Тел: +359 32 331 115
Моб: +359 883 933 115 +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6