Course
2023
21
февруари
вторник
18:00

Курс Испански език А2 + Разговор – Варна

Имаш откъслечни знания и не знаеш какво да ги правиш? Имаш желание да надградиш езика си, но не искаш да започваш от първо ниво? Искаш да е в удобно за теб време и в приятна и спокойна компания? Честито, сега можеш да се възползваш от най-приятната ни групичка и иначе така скучните зимни месеци, за да проговориш качествено този така красив език! А ние ти обещаваме, че на пролет вече ще си говорим на испански!
Очаквай много интересни тематични игри и разговори, безброй нови хоризонти и ценно време, прекарано с професионалисти, познаващи тънкостите на езика и готови да се раздадат максимално, за да ти помогнат да ставаш все по-добър!
Ще се срещаме два пъти седмично, след работа, а от теб изискваме да носиш с теб само тетрадка, химикал и добро настроение! Курсът ще продължи около два месеца и половина, а цената на това удоволствие е 640лв., които можеш да платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб! Очакваме те с нетърпение в най-уютния езиков център във Варна, където наистина ще се почувстваш у дома!
Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.bg/test-es/ и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6