Course
2023
13
февруари
понеделник
18:00

Курс Испански език В1 и B1+ комбиниран курс

Ако вече си натрупал някаква база от знания по испански език, значи си попаднал на точното място! За първи път в Хоум, ти предлагаме за кратък период от време да надградиш знанията си не с едно, а с две нива в едно! Групичката ни е силна и стремоглава! Ако се разпознаваш в това описание, тогава те очакваме със свежи сили при нас. Местата са силно ограничени.
Този курс ще ти даде възможност да затвърдиш всичко научено досега и да достигнеш до ниво на владеене, което ще ти носи не само лично удовлетворение, но и професионално развитие! Възползвай се от възможността да използваш свободно езика с помощта на приятни разговори, упражнения и игри, с които ще учим и ще се забавляваме заедно.
Ще се срещаме два пъти седмично, в понеделник и сряда, от 18:00ч., а от теб изискваме да носиш с теб само тетрадка, химикал и добро настроение! Курсът ще продължи около три месеца , а общата цена за двете нива е 760лв., които можеш да платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб! Очакваме те с нетърпение в най-уютния езиков център в Пловдив, където наистина ще се почувстваш у дома!
Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.bg/test-es/ и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
Тел: +359 32 331 115
Моб: +359 883 933 115 +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6