Course
2023
14
юни
сряда
18:00

Курс Италиански език А1 + Разговор – Варна

🇮🇹 Винаги си мечтал да се докоснеш до несравнимия чар на романтична Италия? Позволи ни да те пренесем точно там и да те запознаем с този така любим на всички ни език и с културата, която го съпровожда. ❗Подари си едно незабравимо изживяване, инвестирай в едно ново начинание, което ще е не само полезно, но и изключително приятно! Ние можем най-накрая да ти предложим нещо ново и различно; нещо, което не си преживявал досега! Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш – проговаряш! Скептичен си? Заповядай и се увери сам!
🔴Нашата мисия е да покажем, че език може да се учи лесно и без притеснения, а всичките ни курсисти си тръгват спокойни, щастливи, разтоварени от проблемите, но и заредени с енергия, знания и самочувствие за пълноценен разговор. Искаш да бъдеш един от тях? Ами, какво чакаш? Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения! Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!
➡️Групите ни са малки, бутикови, в които всеки получава нужното внимание и отношение, за да се придвижи възможно най-бързо към своята цел. Курсът ще продължи около 2 месеца и половина, като ще срещаме два пъти в седмицата, след работа, за да разпуснем заедно и да научим много нови неща! Цената на целия курс е 660лв., които могат да се плащат разсрочено, на вноски, удобни за теб. Нека ти помогнем да направиш първата крачка към покоряването на милиони нови висоти! Очакваме те с нетърпение, а ти не се бави, защото ентусиастите са много! Времето е най-ценния ресурс, оползотвори го мъдро и инвестирай в своето развитие и усъвършенстване!

📞За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6