Course
2023
23
февруари
четвъртък
18:30

Курс Италиански език А2 + Разговор

Вече си направил първата крачка, но си жаден за още и още? Напълно те разбираме! Що се отнася до една от най-завладяващите и красиви култури на нашия континент, да знаеш само основите просто не е достатъчно! Награди себе си с едно вълнуващо пътешествие и опознай тънкостите на италианския език! Ние можем най-накрая да ти предложим нещо ново и различно; нещо, което не си преживявал досега! Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш – проговаряш! Скептичен си? Заповядай и се увери сам!

Нашата мисия е да покажем, че език може да се учи лесно и без притеснения, а всичките ни курсисти си тръгват спокойни, щастливи, разтоварени от проблемите, но и заредени с енергия, знания и самочувствие за пълноценен разговор. Искаш да бъдеш един от тях? Ами, какво чакаш? Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения! Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!
Групите ни са малки, бутикови, в които всеки получава нужното внимание и отношение, за да се придвижи възможно най-бързо към своята цел. Курсът ще продължи около 2 месеца и половина, като ще срещаме два пъти в седмицата, след работа, за да разпуснем заедно и да научим много нови неща! Цената на целия курс е…, които могат да се плащат разсрочено, на вноски, удобни за теб. Нека ти помогнем да направиш първата крачка към покоряването на милиони нови висоти! Очакваме те с нетърпение, а ти не се бави, защото ентусиастите са много! Времето е най-ценния ресурс, оползотвори го мъдро и инвестирай в своето развитие и усъвършенстване!

За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6