Course
2023
15
февруари
сряда
18:00

Курс Испански език А1 + Разговор – Варна

Испанският език ти харесва, но досега не си имал смелостта да го научиш? Няма нужда да отлагаш повече! Защото с помощта на експертите от HOME тази задача ще е лесна, приятна и обогатяваща!
Първата крачка към познаването на испанския език е пред теб, остава само да я направиш! С наша помощ това ще бъде само началото на едно истинско удоволствие, което ще допринесе към изграждането на една солидна база от знания и умения, които ще са ти полезни както в ежедневни ситуации, така и в професионален план. Не се колебай, а се впусни в това ново начинание, което не само ще премине в уютната атмосфера на най-харесвания езиков център във Варна, но ще е и изцяло присъствено!
Ще се срещаме два пъти седмично, а от теб изискваме да носиш с теб само тетрадка и добро настроение! Курсът ще продължи около два месеца и половина, а цената е 640лв., които можеш да платиш разсрочено, на вноски, удобни за теб! Ще се виждаме в сряда и петък. Ще бъдеш в компанията на малка и усмихната групичка, което гарантира, че ще има достатъчно време за индивидуалните нужди на всеки от вас. Очакваме те с нетърпение в най-уютния езиков център в Пловдив, където наистина ще се почувстваш у дома!
Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.bg/test-es/ и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6