Курсове по Английски Език

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ КУРСОВЕТЕ НИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК?

angliyski-cover

Курсовете ни по английски език са специално за хора, които искат да научат езика и да го ползват след това със самочувствие и увереност.

В днешния информационен и глобализиран свят владеенето на чужд език става все по-важен фактор за личностното и професионално развитие на човека. Чуждите езици отварят нови врати и носят възможности за кариерно израстване, стартиране на бизнес контакти и всякакви други полезни взаимоотношения с хора от различни държави и култури. В това отношение английският, който е приет като официален международен език, е на практика незаменим..

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ОБУЧЕНИЕТО

Обучението е в малки групи и е истинско удоволствие да виждаме бързия напредък на всеки един наш курсист. Обучението в Хоум се различава от това, което би получил навсякъде другаде. Ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат.

Заедно с най-добрите експерти в Пловдив и Варна  разработихме метод, който да комбинира класическа форма на обучение, добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други. Целта е наистина практически да усвоиш наученото. След края на курса реално да можеш да го приложиш в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа.

В приятна и отпускаща обстановка, без излишно напрежение, при нас времето минава неусетно. Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и хилядите ни доволни курсисти несъмнено също го доказват.

ezikovdom-obuchenia

КАКВО ВКЛЮЧВАТ КУРСОВЕТЕ

Курсовете ни по английски език включва всички нива както за напреднали, така и за начинаещи. Системата, по която се провеждат е Prime Time на издателство Express Publishing. Тя е структурирана така, че да обхване всички компоненти на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво

angliyski-elementary
angliyski-preintermediate
angliyski-intermediate
angliyski-upper-intermediate
angliyski-b2

Иновативният, игрови и приятелски подход е нещото, което кара всички наши курсисти да се връщат отново и отново, надграждайки вече поставената основа. Ако и ти искаш да се почувстваш специален, да прибавиш нов език в портфолиото си и да срещнеш нови приятели, не вярвай на всичко написано по-горе, а ела и се убеди сам.

Вратите на нашия Езиков Дом са широко отворени за теб!