Курсове по Испански Eзик

ispanksi-flag

Испанският език

Четвъртият най-говорим език в света и един от най-търсените, така че научиш ли го, си гарантираш отварянето на безброй много врати пред себе си.

Програмата ни по испански език е разработена специално за възрастни, които искат да изучават езика спрямо времето, ангажиментите и темпото си.

Курсовете ни по испански език в Пловдив и Варна се провеждат в малки групи от 4 до 6 души. Защото държим на персоналното внимание към всеки един наш курсист. 

Какво представляват курсовете ни по Испански език?

Това, което различава обучението в Хоум е, че ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат. Най-добрите експерти по испански език в Пловдив и Варна също го знаят. Затова заедно разработихме метод, който да комбинира както класическа форма на обучение, така и добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други… Целта е наистина практически да усвоиш наученото и след края на курса. Реално да можеш да го приложиш в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа. 

В приятна и отпускаща обстановка, без излишно напрежение, при нас времето минава неусетно. Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка, език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и стотиците ни доволни курсисти също го доказват. 

Как протича обучението по Испански език?

Продължителността на един стандартен наш курс по испански език е 100 уч.ч. или 3 месеца, а това, което е запазената марка на Хоум. Индивидуалният подход към всеки един и многото практика, тъй като държим нашите курсисти още от самото начало да проговорят езика.

Иновативният, игрови и приятелски подход, който можеш да срещнеш в Хоум, е нещото, което кара всички наши курсисти да се връщат отново и отново, надграждайки вече поставената основа.

За да сме сигурни, че наученото ще се упражни максимално ефективно, организираме и постоянни езикови вечери. Испанските киновечери, разговорни, куиз вечери, както и вечери на испанската кухня и култура напълно безплатно за всички наши курсисти.

Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво

Ако и ти искаш да се почувстваш специален, да прибавиш нов език в портфолиото си и да срещнеш нови приятели, не вярвай на всичко написано по-горе, а ела и се убеди сам.

Вратите на нашия Езиков Дом са широко отворени за теб!