Курсове по Италиански Език

Италианският език очарова със своята благозвучност и наситеност. Точно затова е и толкова харесван и търсен. Хоум е мястото с най-много изучаващи италиански език в Пловдив и Варна в последната година, а причината не е случайна.

Съвременният италиански език съществува от ок. 900 години, но за първи път той е използван в официална писмена форма от Данте Алигиери, през 1320 г. Тези и още много други интересни факти ще научите в момента, в който започнете да изучавате италиански език в Хоум, защото ще бъдете погълнати от италианската култура и този толкова красив свят.

Качественото обучение за нас е мисия, затова и курсовете ни по италиански език за възрастни и младежи над 16 години имат за цел още от самото начало да Ви помогнат да разчупите бариерата и да го проговорите. Това може да се постигне само в ръцете на най-добрите професионалисти и най-модерната методика, комбинираща най-успешните похвати от класическото обучение, неформалното обучение, сугеступедични похвати и др.

Групите ни са малки, бутикови, защото държим на персоналното отношение към всеки един наш курсист. Като професионалисти, които отдавна са в този бранш, сме разбрали, че стандартното обучение не дава нужните резултати, към които се стремим в Хоум. Това на което държим е практичната част на езика, затова и около 50 процента от нашите курсове са предимно разговори, игри, дискусии и др.

Работим с най-добрите експерти по Италиански език в Пловдив и Варна, защото качественото обучение, стотиците ни доволните курсисти и индивидуалният ни подход към всеки един, са нещата, които ни отличават от всички останали.

Продължителността на един стандартен наш курс по италиански език е 100уч.ч. или 3 месеца, а това което ще срещнете при нас е специално отношение и загриженост свързана с напредъка ви и разбира се специалната методика на Хоум, така че да задоволим и най-взискателните очаквания.

Няма нужда вече да правите компромис между качество и цена, защото при нас ще получите и двете, а удовлетворението след края на курса ще ви накара да се върнете отново! Как знаем? Ами, доказва ни се ежедневно 🙂

Обучението ни по италиански език включва всички нива, а учебната система, по която работим е  Progetto Italiano nuovissimo. Това е една от най-доказалите се системи, чрез които бързо, лесно и най-вече интересно ще проговорите езика. Ние не спираме само със системата, обаче. Можете да разчитате на ежедневни допълнителни материали, добавени похвати и много, много практика.

Курсовете ни по италиански език са изцяло съобразени с работещите и учещите. Имаме както вечерни групи, така и съботно-неделни и дневни.

За тези от вас, които искат да научат италиански език, но предпочитат да го учат самостоятелно, предлагаме специално индивидуално обучение. То е структурирано така, че да се съобразим максимално с вашето свободно време, нужди и темпо на усвояване на материала.