Курсове по Немски Език

nemski-flag

Немският език е най-разпространеният майчин език в Европа и един от трите най-често изучавани езици в света.

В днешно време владеенето на немски език, особено в България със сигурност ще Ви бъде от полза и ще разкрие много възможности пред тези от Вас, който дръзнат да го научат.

Какво представляват курсовете ни по Немски език?

Курсовете ни по Немски език в Пловдив и Варна са разработени специално за възрастни и младежи над 16 години. Материалът се поднася изцяло спрямо ангажиментите на всеки наш курсист, които вървят паралелно с обучението.

Групите ни са малки – от 4 до 8 души, тъй като държим да обърнем индивидуално внимание на всеки един. При нас курсистите наистина се радват на специално отношение и индивидуален подход.

Методът на обучение съчетава в себе си класическия стил на преподаване, сугестопедия и неформални форма на обучение. При нас ще срещнете доказано най-добрите преподаватели по немски език в Пловдив и Варна, чиято основна цел е Вие да проговорите езика!

Ненадминатият ни подход, приятелската атмосфера и практическата насоченост на изучаване езика са запазената марка на Хоум. Хилядите ни доволни курсисти се връщат отново и отново и да надграждат знанията си със следващите нива. Различното при нас е вече доказано успешно!

Какво включват курсовете ни по немски език?

Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение. Специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.

Освен стандартните ни курсове, предлагаме и подготовка за сертификатни изпити. Те дават възможност да се придобие международен сертификат за владеене на немски език. Учебниците съдържат примерни изпити, отговарящи изцяло на съдържанието, което ще бъде включено в изпитните варианти.

Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво

Schritte 1
Schritte 2
Schritte 3
Schritte 4

Schritte 5
Schritte 6

Продължителността на един наш курс по немски език варира спрямо съответното ниво. Отношението на методът и качеството на преподаване, което ще срещнеш само в Хоум, гарантира твоя успех! Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест.

Иновативният, игрови и приятелски подход е нещото, което кара всички наши курсисти да се връщат отново и отново. Надграждайки вече поставената основа. Ако и ти искаш да се почувстваш специален, да прибавиш нов език в портфолиото си и да срещнеш нови приятели, не вярвай на всичко написано по-горе, а ела и се убеди сам.

Вратите на нашия Езиков Дом са широко отворени за теб!