angliyski-neli

Нели Волф

  • Английски
  • Испански

Ах, тази Нели! Каквото и да кажем за нея, ще е малко. Тя е цветна феерия от емоции и позитивизъм. Винаги усмихната и винаги готова да помогне, дори и за най-голямата дреболия. Тя не е типичният филолог, макар че е изключително добър такъв. Тя ще те накара да заобичаш езика като свой и да го проговориш сякаш изцяло самостоятелно и сякаш не е била с теб по време на целия път.

Не очаквай стандартното обучение от този така широко скроен човек. Ще има занятия, в които през цялото време ще си говорите за различните култури или за храната, която обичаш, но толкова добре накрая ще владееш да кажем сегашно просто време, че няма да си разбрал точно откъде.

Прекрасната ни Нели е експерт преподавател по английски език и испански език. Живяла е в Португалия, Испания и Германия. В момента завършва поредната магистратура „Превод за европейските институции“ с английски и испански език.

Живяла в различни европейски страни, Нели е човек, от когото има какво да си вземеш. Видяла и преживяла различни култури, тя е част от ядрото на нашите ценни полиглоти. Сама признава, че постоянно учи нещо и това всъщност я прави още по-значима в нашето семейство.

Освен преподаването, другата голяма страст на Нели са планината, книгите и хубавото вино :).