Немски език А2 + разговор

Немски език А2 + разговор

28 януари, 2021 г.

18:00 ч. - 20:45 ч.

Свободни места: 4


Както вече знаеш, всички наши курсове се подготвят с голямо желание и внимание към всеки детайл, за да бъдат максимално полезни и приятни за прекрасните ни курсисти. Знаем, че двете вървят ръка за ръка. А сега имаме удоволствието да те поканим отново в уютната атмосфера на HOME (защото тя е във всеки дом), където да съчетаеш полезното с приятното, като инвестираш времето в себе си и надградиш знанията си по немски език. А заедно с групата, стартира и полуиндивидуален присъствен курс на същата дата!
Очаквай много смях, игри и разговори, при това на немски! Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.
Групата е за всички от 16 до 100 години, които са готови да усвоят езика за един кратък период, а след това да го прилагат на практика до края на живота си със самочувствие и гордост.
Курсът ни ще продължи 3 месеца, като ще се срещаме два пъти в седмицата, а цената е 465 лв. за целия му период.

Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Влез в сайта ни https://ezikovdom.com/test-de и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
Тел: +359 32 331 115
Моб: +359 883 933 115 +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.com

Bookings no longer allowed on this date.