Английски Език

Английският език безспорно все още държи първото място като най-търсен език не само при нас, а и във всяка сфера на модерното ежедневие! Все по-често чуваме, че той е толкова необходим, че вече почти не се брои за чужд език и смеем да се съгласим…но само донякъде!

За да знаеш английски перфектно далеч не е нужно само да си го изучавал в училище, нужно е непрестанно да надграждаш знанията, да го обогатяваш и да го използваш максимално! Като най-търсен и използван език, той е и най-развиващ се, и ежедневно се появяват нови изрази и термини, използващи се както в разговорна, така и в бизнес среда. Ако допълним богатата история и култура, които той носи със себе си, несъмнено ще обрисуваме картина, до която си заслужава да се докоснеш. Каним те да се впуснем в това приключение заедно!

За кого за подходящи курсовете ни по английски език?

 • Курсовете ни по английски в Пловдив и Варна са както за любопитни и мотивирани хора, които тепърва желаят да се запознаят с езика, така и за тези, чиято амбиция не позволява да се задоволят само с базисни познания.
 • Едно е сигурно - след завършен курс при нас, всеки от тях ще го използва със самочувствие и увереност.
 • Владеенето на английски е вече почти задължително изискване при извършване на всякакъв вид дейност - от гледане на филми и слушане на музика до намиране на подходяща работна среда, която максимално да развие нашите качества и способности. Той отваря нови врати и носи възможности за кариерно израстване, стартиране на бизнес контакти и всякакви други полезни взаимоотношения с хора от различни държави и култури. Приет като официален международен език, английският е на практика незаменим.

Какво представлява обучението?

 • Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение, специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.
 • Курсистите ни могат да се насладят на истинско разнообразие - стандартни курсове за нива, различни разговорни курсове по специално подбрани програми, бизнес обучение, специализирани курсове в различни работни направления, подготовка за сертификатни изпити и много други.
 • Ние държим на обучението в малки групи, защото вярваме, че всеки наш курсист заслужава нужното време и внимание, а това води до удоволствието да наблюдаваме бърз напредък и удовлетворение от наученото.
 • Обучението в Хоум се различава от това, което би получил навсякъде другаде. Ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат. Запазената марка на Хоум е индивидуалният подход към всеки един и многото практика, тъй като държим нашите курсисти още от самото начало да проговорят езика.
 • Заедно с най-добрите експерти в Пловдив и Варна разработихме метод, който да комбинира класическа форма на обучение, добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други. Целта е наистина практически да усвоиш наученото. След края на курса реално да можеш да го приложиш знанията в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа.
 • Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и хилядите ни доволни курсисти несъмнено също го доказват.
 • За да сме сигурни, че наученото ще се упражни максимално ефективно, организираме и постоянни езикови вечери - разговорни английски вечери, киновечери, тематични вечери по повод различни празници, които се отбелязват в англоговорящи държави и т.н., разбира се напълно безплатно за нашите курсисти.

Какво включват курсовете?

 • Курсовете ни по английски език в Пловдив и Варна включват всички нива както за напреднали, така и за начинаещи.
 • Системата, по която се провеждат е Prime Time на издателство Express Publishing. Тя е структурирана така, че да обхване всички компоненти на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения. Най-успешните ни разговорни курсове са разработените от National Geographic системи, вдъхновени от TEDTalks, а за специализираните ни професионални курсове се доверяваме отново на Express Publishing и разнообразието им от различни работни направления.
 • Предлагаме и още много варианти и със сигурност ще подберем най-подходящия за теб, веднага щом ни разкажеш каква цел си поставил пред себе си!
 • Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво:

Входен Тест - Английски език

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1/A2

Уж си го учил, ама пак нищо не знаеш?

Има един идеален курс за теб и това е този. Защо ли? Ами защото тук ще започнеш от азбуката буквално, но не за да вземаш само цветове и числа, а ще минеш през базата на езика, ще запълниш всички пукнатини, там, където ги имаш и ще надградиш с 6-те основни времена в езика.Точно това, което ти трябва, за да се оправяш в почти всички ситуации - разбира се с прости изречения.

Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш - проговаряш! Защото ученето на език не се прави с тестове и упражнения, а с разговор, игри, сцени и много повторение!

Само така след края няма да се чудиш "Do" ли беше, "Does" беше, то просто ще си дойде естествено! Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения!

НИВО B1

Поназнайваш езика, АМА само на теория?

Всяко пътуване в чужбина или интервю за работа събуждат в теб притеснение, че няма да се справиш?

Всеки може да говори английски отлично и то с удоволствие, вместо с мъка и срам. И тук ти предлагаме нещо ново и различно; нещо, което не си преживявал досега!

Ако си запознат с основната лексика и граматика, но така и не можеш да я приложиш в разговор…Ако разбираш почти всичко, което чуваш, но те е страх да отговориш… Ако имаш желание да се научиш, но ти е омръзнало от стандартни курсове и неизпълнени обещания…Този курс е точно за теб!

Ние с удоволствие ще ти помогнем да постигнеш целите си, без това да ти коства спокойствието и доброто настроение! Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят и то с много, много разговор, вместо със скучни тестове и упражнения. Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!

НИВО B1+

Вече си събрал солидно количество знания по английски, но все още си “гълташ граматиката”, щом някой те заговори?

Позволи ни да ти помогнем най-накрая да се отчупиш и да се изразяваш свободно и уверено!Всеки може да говори английски отлично и то с удоволствие, вместо с мъка и срам.

Ние можем най-накрая да ти предложим нещо ново, интересно и много успешно!

Ако искаш най-накрая да намериш подходящ за теб курс, който ще те запознае не само с теоретичната част от ученето на езика, а най-накрая ще те накара да проговориш, попаднал си на точното място - този курс ще “ошлайфа” твоя английски и ти сам няма да повярваш колко много си напреднал!

В Хоум е наша мисия е да покажем, че език може да се учи лесно и приятно, а всичките ни курсисти си тръгват спокойни, щастливи, разтоварени от проблемите, но и заредени с енергия, знания и самочувствие за пълноценен разговор.

НИВО B2

Големият шлем в английския не е за всеки и определено не трябва да рискуваш, а да избереш най-доброто място, което гарантирано ще затвори арката на знанията ти, за да може ти и всички останали да ги наречете "перфектни".

Нашите преподаватели, най-добрите в региона, са насреща, за да те направят истинския експерт, който искаш да бъдеш! Понякога, макар и да сме усвоили голяма част от основните неща, що се отнася до даден език, малките пропуски и притеснението често ни спъват по пътя към успеха.

За да се справиш с това, ти предлагаме курс, чиято главна цел е да изглади всички тези малки неясноти и да ти помогне да владееш английски на истински стабилно ниво, което предоставя възможности за боравене с езика не само за удоволствие, но и по работа. Курсът е бъде с практическа насоченост, включва дискусии и забавления изцяло на английски, и ще ти помогне да се освободиш от притеснението, а говоренето ще се превърне в любимото ти занимание!

НИВО C1

Почти си се изкачил по стълбата на успеха и ти остават само финалните щрихи? Нека да се изкачим заедно до върха!

Практическият ни курс на ниво Advanced (C1) ще преобрази познанията ти по английски, превръщайки ги от „добри“ в наистина перфектни!

Това е нивото, което дава възможност да надникнеш в дълбините на езика и да го познаваш в детайли, а нивото на разговорните ти умения ще се вдигне значително и ще ти носи истинско самочувствие на експерт!

Най-уютният езиков център ти предлага да достигнеш тези висини по един приятен и забавен начин. Ще опознаеш не просто тънкостите на езика, а и културата, от която той произлиза и ще добиеш знания, с които ще впечатляваш всеки, когото срещнеш, тъй като тук вече ще си изучил академичният английски, най-качественото и фино ниво в езика.

РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ

Курс, който може да промени живота ти! И то иновативно, различно и забавно.

Излез от стандартната рамка за изучаване на езици и се гмурни в света на иновативното мислене!

Наслади се на изцяло разговорните ни курсове по английски по системата на TED Talks. Необходими са ти само ниво от B1 нагоре и неудържим стремеж към развитие – останалото ще постигнем заедно.

Какво представлява: • Групови разговори на английски • Материали, съвместно разработени от TED и National Geographic + допълнителни материали от нашите експерти • Теми, които провокират мисъл, развиват въображението и тренират аналитичното мислене • Гъвкава структура, която се наглася според желанията на курсистите • Повече от самоизграждане – чрез дебати и представянето на различни гледни точки, курсистите си помагат взаимно и се развиват заедно • Всичко това се случва изцяло на английски – по време на този курс ще придобиеш увереността в употребата, която си търсил досега, а извън него няма да остане разговор, който да може да ти се опре

Ако търсиш наистина нестандартен езиков курс, който ангажира и развива ума, намери го! Достигни следващото ниво с Ted Talks и HOME.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ КУРСОВЕ

 • Търсиш си нова работа, но всяка една обява изисква познания по английски?
 • Желаеш да те повишат в настоящата ти такава, но изпитваш затруднения в бизнес комуникацията?
 • Искаш да започнеш работа в чужбина?

Ние ще ти помогнем да се развиеш успешно точно в твоята сфера, без да ти губим времето с излишни подробности и стандартни упражнения, от които нямаш нужда!

Необходимостта от добри познания по английски се увеличава всеки ден, а липсата им може да е сериозна спънка по пътя към желаното кариерно развитие!

Ние можем да ти предложим обучение в разнообразни области, които бързо и сигурно ще те приближат към целта. Нашите специализирани курсове са изцяло съобразени с твоята работа или професионални интереси. Предлагаме гъвкав график, който да напаснеш с натовареното ежедневие и помощ от най-добрите специалисти в сферата! Нека ти помогнем да се развиеш професионално без стрес и напрежение, в подкрепяща и уютна среда!

ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ

 • Стигнал си до желаното академично ниво в езика и желаеш да притежаваш официален документ, който да го доказва?
 • Ще кандидатстваш за работа или образование в чужбина, но от теб се изисква да положиш изпит и да представиш сертификат от определена институция? Ние сме тук, за да ти помогнем!

Предлагаме ти подготовка за изпитите на CAMBRIDGE, IELTS и TOEFL, която ще полира знанията ти до съвършенство и ще изтрие всякакво притеснение и неувереност! Можем да се похвалим със стотици щастливи курсисти, които не просто успешно са положили такъв изпит, но и са постигнали резултати, които надхвърлят всичките им очаквания! Нашите специалисти добре знаят как да те съпроводят по този нелек път и да направят преживяването приятно, вместо изпълнено със стрес и притеснение. Довери ни се и затвърди познанията си по английски език, защото ние ти предлагаме не само перфектна подготовка, но и истинско покритие на самочувствието и знанията, които в последствие ще видиш изписани и на хартия!