Френски Език

Наричан от мнозина “езикът на любовта”, френският опиянява, омагьосва и вълнува! Вероятно няма човек, в чийто списък с мечтани дестинации за посещение не присъства Франция - магичната айфелова кула, богатството на Лувъра, Триумфалната арка и т.н. А какво щастие би било да се наслаждаваш на всичко това, без да се притесняваш да заговориш някой от местните и да споделиш насладата от видяното на френски език! Не, това не са просто мечти, а реална възможност, която е само на една ръка разстояние! Най-харесваният езиков център в Пловдив и Варна е подготвил за теб най-запленяващите курсове по френски език! Те ще те докоснат до него по интересен и иновативен начин, вместо да ти пробутват поредния еднотипен текст и прашна граматика, пълна с дълги теоретични обяснения. Тук сме, за да ти покажем с удоволствие, че ученето никога не е било толкова приятно и обогатяващо! Нека ти разкажем повече:

За кого за подходящи курсовете ни по френски език?

Курсовете ни по френски са специално за любопитни и мотивирани хора, които искат да научат езика и да го ползват след това със самочувствие и увереност.

В днешния глобализиран свят владеенето на чужд език става все по-важен фактор за личностното и професионално развитие на човека. Чуждите езици отварят нови врати и носят възможности за кариерно израстване, стартиране на бизнес контакти и всякакви други полезни взаимоотношения с хора от различни държави и култури.

Френският определено е сред най-търсените, но за сметка на това малцина могат да се похвалят с истински задълбочени познания по него. Ако желаеш да станеш един от тях и с гордост да добавиш френския език към твоето CV, то нашите курсове са тук, за да ти открехнат врати към многобройни възможности!

Какво представлява обучението?

Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение, специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.

Ние държим на обучението в малки групи, защото вярваме, че всеки наш курсист заслужава нужното време и внимание, а това води до удоволствието да наблюдаваме бърз напредък и удовлетворение от наученото. Обучението в Хоум се различава от това, което би получил навсякъде другаде. Ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат. Запазената марка на Хоум е индивидуалният подход към всеки един и многото практика, тъй като държим нашите курсисти още от самото начало да проговорят езика.

Заедно с най-добрите експерти в Пловдив и Варна разработихме метод, който да комбинира класическа форма на обучение, добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други. Целта е наистина практически да усвоиш наученото. След края на курса реално да можеш да го приложиш знанията в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа.

Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и хилядите ни доволни курсисти несъмнено също го доказват.

Какво включват курсовете?

  • Курсовете ни по френски език включват нива както за начинаещи, така и за по-напреднали.
  • Избраната от нас система за изучаването му е Nickel, а към нея преподавателите добавят и специално разработени допълнителни материали, които да помогнат с практическото отработване на вече усвоените знания.
  • Обхванати са всички компоненти на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1

Френският език ти харесва, но досега не си имал смелостта да го научиш? Няма нужда да отлагаш повече! Защото с помощта на експертите от HOME тази задача ще е лесна, приятна и обогатяваща!

Първата крачка към познаването на френския език е пред теб, остава само да я направиш! С наша помощ това ще бъде само началото на едно истинско удоволствие, което ще допринесе към изграждането на една солидна база от знания и умения, които ще са ти полезни както в ежедневни ситуации, така и в професионален план.

Не се колебай, а се впусни в това ново начинание, което ще премине в уютната атмосфера на най-харесвания езиков център в Пловдив и Варна. Започнеш ли веднъж, гарантираме, че ще поискаш още и още и съвсем скоро ще си истински експерт!

НИВО А2

  • Имаш откъслечни знания и не знаеш какво да ги правиш?
  • Имаш желание да надградиш знанията си по френски, но не искаш да започваш от първо ниво?
  • Искаш да е в удобно за теб време и в приятна и спокойна компания?

Честито, сега можеш да се възползваш от най-слънчевите преподаватели в най-уютната атмосфера и да проговориш качествено този така красив език! А ние ти обещаваме, че съвсем скоро вече ще си говорим изцяло на френски!

Очаквай много интересни тематични игри и разговори, безброй нови хоризонти и ценно време, прекарано с професионалисти, познаващи тънкостите на езика и готови да се раздадат максимално, за да ти помогнат да ставаш все по-добър!

НИВО B1

Ако вече си натрупал някаква база от знания по френски език, но все още не си овладял неговите тънкости, то това ниво е точно за теб! Този курс ще ти даде възможност да затвърдиш всичко научено досега и да достигнеш до ниво на владеене, което ще ти носи не само лично удовлетворение, но и професионално развитие!

Ниво B1 ще затвърди базата, която вече имаш и ще отвори вратите към едно наистина дълбочинно познаване на езика, а разговорно вече ще го използваш вече без да се замисляш и да чудиш дали си подбрал най-точните думи. Възползвай се от възможността да използваш свободно езика с помощта на приятни разговори, упражнения и игри, с които ще учим и ще се забавляваме заедно.

НИВО B2

Свършил си доста работа, щом си стигнал до тук! Само още една крачка те дели от това да говориш езика перфектно, а сега тя е по-приятна и лесна от всякога!

Курсът ни по френски за ниво В2 е подготвен с много внимание и любов! Ще излезеш от стандартната рамка за изучаване на езици и ще се гмурнеш в света на иновативното мислене! Очаквай много смях, игри и разговори, при това изцяло на френски! Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам!