За нас

Здравей, читателю и ти благодарим, че се отби в нашия Дом. Ние не сме просто Езиков Център и не сме просто няколко човека, завършили правилното обучение. Хоум е мисия и всички ние, които сме тук, за да надградим знанията ти отдавна сме разбрали, че език не се учи с тестове и упражнения, език не се учи в стрес и страх от изпитвания, език не се учи в поредната гигантска група, в която никой не ти обръща внимание. Език се учи с много разговори, повторения, игри, сцени, приятелство и непрестанно използване и то с най-добрите експерти в Пловдив и Варна. Стартирахме от едно малко местенце и една голяма мечта, а сега вече сме в два града и с хиляди доволни и говорещи наши верни приятели и курсисти. Ние не просто ще те научим на език, ние ще създадем уменията в теб да го използваш, защото вдъхновението ни идва точно от теб, който си решил да прекрачиш прага на този нов свят. От теб е само първата крачка, оттам нататък само хвани нашата ръка.

Ние ще „развържем“ езика ти толкова неусетно, чрез класически методи, сугеступедични и неформални методи, че след края на курса ще можеш реално да използваш наученото, а не просто да прашасва в шкафа ти под формата на поредния забравен сертификат. Гарантираното ни качество ще даде желаните за теб резултати независимо дали си в Езиковия ни дом или в собствения си дом, като част от най-търсеното в момента онлайн обучение – това на НОМЕ.

Защото няма нищо по-хубаво от това да си тръгнеш от нас след няколко месеца и да знаем, че цял един нов свят най-накрая те чака и ти си напълно способен вече да му се насладиш! Езиков център HОМЕ е съдаден преди повече от 8 години и в него вече работи екип от над 20 доказали се, мотивиращи експерти с новаторски дух и различна система на преподаване. Езиковите ни курсове в Пловдив и Варна са специализирани за възрастни и младежи над 18 години, но все по-успешно работим и с деца. Системата на езиковото обучение е разработена така, че да се напаснат както със семейните, така и с ангажиментите на работа. Моделът ни комбинира елементи както от класическото езиково обучение, така и от неформалните форми на обучение и др. Годините опит са ни показали, че единствено с комбинация от методи може да се достигне до всеки един индивидуално и да се постигне максимална ефективност на езиковото обучение.

Разполагаме със собствена материална база в Пловдив и Варна, разположена на най-прекрасните локации в тези прекрасни градове и включваща над 15 кабинета, удобни фоайета, големи тераси за отдих и прекрасен двор, както и набор от най-актуалните и ефективно приложими учебни материали, благодарение на които вече над 2000 наши курсиста успешно използват и прилагат наученото от езиковите курсове. Гордеем се, че над 80% от курсистите ни успешно продължават към следващите нива на езиковото обучение и постигат първоначално заложената цел само няколко месеца по-късно. А над 90% от нашите курсисти идват след препоръка на техен близък. Няма по-голяма награда за нас от това да ви срещаме след години и да обсъждаме стремоглавото развитие на всеки наш курсист.

За всеки бъдещ курсист предлагаме входящ онлайн тест, напълно безплатно, както и, ако се наложи, кратко интервю с преподавател, за да сме сигурни, че езиковият курс ще успее паралелно да запълни пукнатините и да надгради към най-високи резултати, без да създаде чувство за неувереност или пък да доскучае.

Точно затова Езиков център НОМЕ е най-предпочитаното място за всички, опитвали неведнъж и не на едно място. Защото само след един истински практически насочен езиков курс, в който да се говори, слуша, пита, отговаря, играе и комуникира като цяло, човек може реално да излезе и да използва знанията си. А нашият многогодишен опит показва едно – това е единственото езиково обучение, което реално действа.

Това е нашият смисъл!

Разгледай ежемесечните ни партита-куиз вечери, филмови, спийкинг и всякакви други тематични езикови събития, които допълват преживяването Езиков център НОМЕ, но и допълват целта ни- да проговориш по най-приятния и неусетен начин езика, който си избрал.

Това е мотивацията, която кара всеки един от нас да допринася с всичко Езиков център HОМЕ да бъде най-любимото място за учене на езици! Благодарим ти, че си тук!