Италиански Език

Интересът към курсовете ни по италиански език просто е нестихващ! Хоум е мястото с най-много изучаващи италиански език в Пловдив и Варна през последната година, а причината не е случайна - романтиката на този благозвучен език, примесена с преподаватели, които са почти естествени носители на езика привлича като магнит нови езикови ентусиасти всеки месец, а местата в групите свършват все по-бързо.

За кого за подходящи курсовете ни по италиански език?

Курсовете ни по италиански език в Пловдив и Варна са специално за хора, които са привлечени от красотата на езика и искат да го научат и да го ползват след това със самочувствие и увереност.

Италианският език очарова със своята благозвучност и наситеност. Точно затова е и толкова харесван и търсен. Занятията по италиански те пренасят сякаш в един друг свят, по-цветен, необятен и хармоничен.

Качественото му усвояване за нас е мисия, затова и курсовете ни по италиански език за възрастни и младежи над 16 години имат за цел още от самото начало да Ви помогнат да счупите бариерата и да го проговорите.

Какво представлява обучението?

Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение. Специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.

Групите ни са малки, бутикови, защото държим на персоналното отношение към всеки един наш курсист. Като професионалисти, които отдавна са в този бранш, сме разбрали, че стандартното обучение не дава нужните резултати, към които се стремим в Хоум. Това на което държим е практическата част на езика, затова и около 50 процента от нашите курсове в Пловдив и Варна са предимно разговори, игри, дискусии и др.

Нашето обучение включва най-модерната методика, комбинираща най-успешните похвати от класическото обучение, неформалното обучение, сугестопедични похвати и др. Работим с най-добрите експерти по италиански език в Пловдив и Варна, защото качественото обучение, стотиците ни доволните курсисти и индивидуалният ни подход към всеки един, са нещата, които ни отличават от всички останали.

Какво включват курсовете?

  • В Хоум предлагаме обучение по италиански език, което включва всички нива, а учебната система, по която работим е Progetto Italiano nuovissimo. Това е една от най-доказалите се системи, чрез които бързо, лесно и най-вече интересно ще проговорите езика. Тя включва всички компоненти за успешното изучаване на нов език - четене с разбиране, слушане с разбиране, разговорни упражнения и видео материали.
  • Ние не спираме само със системата, обаче. Можете да разчитате на ежедневни допълнителни материали, добавени похвати и много, много практика. Сред многобройните ни курсисти, завършили курсове по италиански при нас, има успешни студенти в Италия, специалисти по италиански език на работно ниво, запалени туристи, пътуващи по цял свят и много други. Всички споделят, че именно удоволствието от запознаването с нов език и неговото надграждане ги е вдъхновило да покоряват нови върхове!

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1

Винаги си мечтал да се докоснеш до несравнимия чар на романтична Италия?

Позволи ни да те пренесем точно там и да те запознаем с този така любим на всички ни език и с културата, която го съпровожда. Подари си едно незабравимо изживяване, инвестирай в едно ново начинание, което ще е не само полезно, но и изключително приятно!

Този курс ще ти помогне да направиш първите крачки към проговарянето на италиански, без това да е трудно, уморително и демотивиращо. Ние ти обещаваме, че щом го завършиш, съвсем спокойно ще можеш да си поръчаш ароматно кафе, любима храна, или пък да попиташ за насоки към местата, които желаеш да посетиш в красива Италия и то изцяло на техния език!

Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения! Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!

НИВО А2

  • Вече си направил първата крачка, но си жаден за още и още? Напълно те разбираме! Що се отнася до една от най-завладяващите и красиви култури на нашия континент, да знаеш само основите просто не е достатъчно! Награди себе си с едно вълнуващо пътешествие и опознай тънкостите на италианския език! Ние можем най-накрая да ти предложим нещо ново и различно; нещо, което не си преживявал досега! Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш - проговаряш!
  • Скептичен си? Заповядай и се увери сам! Нашата мисия е да покажем, че език може да се учи лесно и без притеснения, а всичките ни курсисти си тръгват спокойни, щастливи, разтоварени от проблемите, но и заредени с енергия, знания и самочувствие за пълноценен разговор.
  • Искаш да бъдеш един от тях? Ами, какво чакаш? Не спирай след първата крачка, а обогати вече наученото, за да достигнеш нови върхове!

НИВО B1

Ако вече си натрупал някаква база от знания по италиански език, но все още не си овладял неговите тънкости, то това ниво е точно за теб! Този курс ще ти даде възможност да затвърдиш всичко научено досега и да достигнеш до ниво на владеене, което ще ти носи не само лично удовлетворение, но и професионално развитие!

Ниво B1 ще затвърди базата, която вече имаш и ще отвори вратите към едно наистина дълбочинно познаване на езика, а разговорно вече ще го използваш вече без да се замисляш и да чудиш дали си подбрал най-точните думи. Възползвай се от възможността да използваш свободно езика с помощта на приятни разговори, упражнения и игри, с които ще учим и ще се забавляваме заедно.

НИВО B2

Свършил си доста работа, щом си стигнал до тук! Само още една крачка те дели от това да говориш италиански перфектно, а сега тя е по-приятна и лесна от всякога!

Курсът ни за ниво В2 е подготвен с много внимание и любов, за да те направи още по-уверен, знаещ и успешен! Ще излезеш от стандартната рамка за изучаване на езици и ще се гмурнеш в света на иновативното мислене! Очаквай много смях, игри и разговори, при това на италиански! Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.