ИСПАНСКА QUIZ ВЕЧЕР – 29.07.2024

71
298

Испанските ни вечери винаги са събуждали изключителен интерес, затова и с годините сме организирали разнообразие от такива – кулинарни вечери, кино вечери, разговорни вечери с естестествени носители на езика и т.н. Този път Ви представяме нещо по-различно – ИСПАНСКА QUIZ ВЕЧЕР, която не само ще Ви докосне за пореден път до красотата на испанския, но и ще провери Вашите знания що се отнася до традициите, културата, забележителностите и темперамента на тази така гореща страна!

Куизът е подходящ, както за напълно начинаещи, така и за по-напреднали в езика и обещава да обогати познанията Ви с любопитни факти, красиви гледки, музика и не само! Разбира се, подготвили сме и всякакви вкусотии за хапване и освежаващи напитки, които да допълнят атмосферата и да събудят състезателния дух! Събитието е и идеална възможност да използвате езика и да заформите интересни дискусии на испански с други езикови ентусиасти. Разкриваме само малка част от забавленията, които Ви очакват, останалото…ще видите на живо!

Участието е напълно безплатно, а началният час е 19:00ч. на 29.07. Местата са ограничени, така че побързайте да запазите своето на телефони:

+359 883 933 115; +359 885 786 317.

Очакваме Ви!