ИТАЛИАНСКА QUIZ ВЕЧЕР ВЪВ ВАРНА – 15.07. 2024

71
298

Горещото лятно слънце и шумът на вълните ни вдъхновиха да Ви поканим на една по-различна лятна езикова вечер, през която да се потопим в романтиката на Италия, но и да раздвижим умовете с тематичен куиз и много други забавления и изненади!

Много желана от нашите курсисти и дълго планирана, ИТАЛИАНСКАТА QUIZ ВЕЧЕР вече е факт и с голямо удоволствие ще посрещнем всички наши преподаватели, курсисти и други любители на Италия. Ще имате възможност да се запознаете с нови и усмихнати езикови ентусиасти, да сформирате отбор и да се състезавате в нашия тематичен QUIZ, състоящ се от 5 кръга с различни затворени и отворени въпроси, изображения, музика, видеа и още нещо! Разбира се, ще Ви очаква и тематична почерпка, за да се потопите наистина в атмосферата на Италия!

Прекрасните ни преподаватели, учили и живели в Италия, са Ви подготвили интересни факти, истории и трикчета за “оцеляване” в държавата, за да се почувствате като истински “професионален пътешественик”, когато я посещавате занапред!

Участието е напълно безплатно, а началният час е 19:00ч. на 15.07. Местата са ограничени, така че побързайте да запазите своето на телефони:

+359 876 957 117; +359 885 786 317.

Очакваме Ви!