ЯВЕТЕ СЕ НА ИЗПИТ С НАС И СЕ СДОБИЙТЕ С МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК БЪРЗО И ЛЕСНО!

71
298

Сертификатите на Кеймбридж (University of Cambridge International Examination) все още са най-предпочитания избор сред малки и големи, що се отнася до международен документ за владеене на определено ниво в английския език. Освен, че се признават и ценят навскъде по света, те също така са безсрочни, тоест могат да бъдат валидни дори и години след тяхното издаване. Разбира се, някои институции могат да поставят условие изпитът да е бил положен не повече от няколко години, за да бъде зачетен от тях. Кеймбридж предлагат изпити за всякакви възрасти и нива – от А1 (за напълно начинаещи) до C2 ( за владеене на езика на ниво, еквивалентно на естествен носител). 

В HOME имаме богат опит с подготовката за всякакви изпити по различни езици и можем да се похвалим с голям брой наши курсисти, които успешно са положили изпит и вече работят мечтаната си работа или пък учат в престижни университети в други държави и континенти. ОТ СЪВСЕМ СКОРО нашите курсисти могат да се възползват от пълно съдействие при явяване на изпит на Кеймбриж – от подготовката, през записването, до получаването на желаното отличие. Освен безупречното обучение, изцяло съобразено с нуждите на курсистите, и безкрайната подкрепа на изключително отдадените ни преподаватели, в HOME ще получите и спокойствието, че целият процес на Вашето записване или това на Вашето дете, ще бъде поето от нас, което ще спести нерви, време и притеснение от Ваша страна, дали всичко административно е свършено както трябва.

Можем да предложим разнообразие от изпитни дати през цялата година, за да се подготвите без излишен стрес и едновременно с това да спазите нужните срокове, ако има такива. Ако пък сте решили да запишете своето дете, ние ще Ви посъветваме кой би бил най-подходящия за него изпит и колко време ще е нужно да покрие желаното ниво. Вместо да се затормозявате с четене на тонове информация в интернет пространстовото, нашите специалисти ще обяснят кратко и точно какъв е форматът на изпита и кои елементи на езика включва, ще обърнат внимание на тънкостите в подготовката и ще Ви осигурят едно спокойно “пътуване” към крайната цел!

За всякакви въпроси можете да се свържете с нас на посочените телефони, да ни пишете в социалните мрежи, или пък да заповядате за чаша ароматно кафе в офисите ни в Пловдив и Варна. Очакваме Ви!