Испански Език

Испанският език е огън, ритъм, динамика и страст! Започнеш ли да го изучаваш, просто няма как да не се запалиш и по темперамента на естествените му носители. Няма как да не разпознаеш прекрасните ни курсисти, изучаващи испански - те за заобиколени от ведрост, смях и звънки разговори. След завършен курс при нас те не просто проговарят, но и успешно се развиват професионално и използват езика на работно ниво в страната и в чужбина.

За кого за подходящи курсовете ни по испански език?

Курсовете ни по испански в Пловдив и Варна са специално за усмихнати и истински надъхани хора, които обичат културата или просто им трябва за новата работа.

Испанският език е вторият най-говорим език в света, а в България се нарежда сред най-търсените през последните години и все повече хора избират да учат и надграждат именно него, за да открехнат врати към многобройните възможности, които той предлага кариерно и личностно.

Какво представлява обучението?

Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение, специално за тези от Вас, които искате максимално бързо и качествено да научите езика без да се съобразявате с времева рамка или още курсисти около вас.

В груповите ни обучения държим на обучението в малки групи, защото вярваме, че всеки наш курсист заслужава нужното време и внимание, а това води до удоволствието да наблюдаваме бърз напредък и удовлетворение от наученото.

Обучението в Хоум се различава от това, което би получил навсякъде другаде. Ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат. Запазената марка на Хоум е индивидуалният подход към всеки един и многото практика, тъй като държим нашите курсисти още от самото начало да проговорят езика.

Заедно с най-добрите експерти в Пловдив и Варна разработихме метод, който да комбинира класическа форма на обучение, добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други. Целта е наистина практически да усвоиш наученото. След края на курса реално да можеш да го приложиш знанията в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа.

Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и хилядите ни доволни курсисти несъмнено също го доказват.

За да сме сигурни, че наученото ще се упражни максимално ефективно, организираме и постоянни езикови вечери - испански киновечери, разговорни, куиз вечери, както и вечери на испанската кухня и култура - всичко това е напълно безплатно за всички наши курсисти.

Какво включват курсовете?

  • Курсовете ни по испански език в Пловдив и Варна включват нива както за начинаещи, така и за напреднали.
  • Избраната от нас система за изучаването на испански е Nuevo Ven, а към нея преподавателите добавят и специално разработени допълнителни материали, които да помогнат с практическото отработване на вече усвоените знания.
  • Обхванати са всички компоненти на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.
  • Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво:

Входен Тест - Испански език

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1

Испанският език ти харесва, но досега не си имал смелостта да го научиш? Няма нужда да отлагаш повече! Защото с помощта на експертите от HOME тази задача ще е лесна, приятна и обогатяваща!

Първата крачка към познаването на испанския език е пред теб, остава само да я направиш! С наша помощ това ще бъде само началото на едно истинско удоволствие, което ще допринесе към изграждането на една солидна база от знания и умения, които ще са ти полезни както в ежедневни ситуации, така и в професионален план.

Не се колебай, а се впусни в това ново начинание, което ще премине в уютната атмосфера на най-харесвания езиков център в Пловдив и Варна. Започнеш ли веднъж, гарантираме, че ще поискаш още и още и съвсем скоро ще си истински експерт!

НИВО А2

  • Имаш откъслечни знания и не знаеш какво да ги правиш?
  • Имаш желание да надградиш знанията си по испански, но не искаш да започваш от първо ниво?
  • Искаш да е в удобно за теб време и в приятна и спокойна компания?

Честито, сега можеш да се възползваш от най-слънчевите преподаватели в най-уютната атмосфера и да проговориш качествено този така красив език! А ние ти обещаваме, че съвсем скоро вече ще си говорим изцяло на испански!

Очаквай много интересни тематични игри и разговори, безброй нови хоризонти и ценно време, прекарано с професионалисти, познаващи тънкостите на езика и готови да се раздадат максимално, за да ти помогнат да ставаш все по-добър!

НИВО B1

Ако вече си натрупал някаква база от знания по испански език, но все още не си овладял неговите тънкости, то това ниво е точно за теб!

Този курс ще ти даде възможност да затвърдиш всичко научено досега и да достигнеш до ниво на владеене, което ще ти носи не само лично удовлетворение, но и професионално развитие!

Ниво B1 ще затвърди базата, която вече имаш и ще отвори вратите към едно наистина дълбочинно познаване на езика, а разговорно вече ще го използваш вече без да се замисляш и да чудиш дали си подбрал най-точните думи. Възползвай се от възможността да използваш свободно езика с помощта на приятни разговори, упражнения и игри, с които ще учим и ще се забавляваме заедно.

НИВО B1+

Испанският език вече не ти е никак непознат и най-накрая си готов за следваща крачка?

B1+ е нивото, което не само ще надгради твоите знания, но и ще ти донесе ударна доза самочувствие и то с покритие! Вече не просто ще разговаряш на различни ежедневни теми, а ще можеш лесно да изразяваш всяка една твоя мисъл и без затруднение да разбираш естествените носители на езика!

Отново с много разговори и забавление, но вече и с по-сериозни упражнения и предизвикателства, при завършване на курса ти вече спокойно можеш да потърсиш дори работа, в която активно да пишеш и говориш на испански.

Звучи прекрасно, нали? Заповядай и се увери сам!

НИВО В2

Свършил си доста работа, щом си стигнал до тук! Само още една крачка те дели от това да говориш езика перфектно, а сега тя е по-приятна и лесна от всякога!

Курсът ни по испански за ниво В2 е подготвен с много внимание и любов! Ще излезеш от стандартната рамка за изучаване на езици и ще се гмурнеш в света на иновативното мислене! Очаквай много смях, игри и разговори, при това на испански! Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.

НИВО В2+

Поздравления! Ти си вече само на една крачка от това да се наречеш “про”! С помощта и подкрепата на най-добрите специалисти в областта ще направиш тази крачка неусетно и с увереност ще береш плодовете на своя труд!

Нашият курс B2+ е специално изготвен за хора, които наистина искат да полират своите знания до съвършенство и са готови да използват испанския език активно в писмена и устна форма. Сертификатът за това ниво съвсем спокойно може да бъде приложен към твоето CV и с него да предприемеш нова крачка в личностното ти развитие, била тя работа или образование в испаноговоряща държава, или пък водене на бизнес комуникация на този език, независимо от локацията, на която се намираш.

Очакваме с нетърпение с наша помощ да покориш нови висоти!