Немски Език

Немският език е най-разпространеният майчин език в Европа и един от трите най-често изучавани езици в света. В днешно време владеенето на немски език, особено в България със сигурност ще Ви бъде от полза и ще разкрие много възможности пред тези от Вас, който дръзнат да го научат.

За никого не е тайна, че да научиш немски перфектно е голяма хапка и истинско предизвикателство, но ние имаме добра новина - можем да се похвалим с наистина най-добрите експерти в тази област, които ще ти помогнат да усъвършенстваш и най-дребните детайли и да проговориш езика с лекота!

За кого за подходящи курсовете ни по немски език?

 • Курсовете ни по немски език в Пловдив и Варна са специално за хора, които са мотивирани да научат езика и да го проговорят със самочувствие и увереност.
 • Материалът се поднася изцяло спрямо ангажиментите на всеки наш курсист, които вървят паралелно с обучението.
 • Ние знаем, че всеки възрастен е натоварен с безброй лични ангажименти и времето за писане на домашни и правене на упражнения у дома е ограничено, затова се стараем по-голямата част от материала да бъде отработена в час с много практика и старание от страна на прекрасните ни преподаватели!

Какво представлява обучението?

 • Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение.
 • Специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.
 • Групите ни са малки, тъй като държим да обърнем индивидуално внимание на всеки един. При нас курсистите наистина се радват на специално отношение и индивидуален подход. Методът на обучение съчетава в себе си класическия стил на преподаване, сугестопедия и неформални форма на обучение. При нас ще срещнете доказано най-добрите преподаватели по немски език в Пловдив и Варна, чиято основна цел е Вие да проговорите езика!
 • Ненадминатият ни подход, приятелската атмосфера и практическата насоченост на изучаване езика са запазената марка на Хоум. Хилядите ни доволни курсисти се връщат отново и отново и да надграждат знанията си със следващите нива. Различното при нас е вече доказано успешно!

Какво включват курсовете?

 • Обучението по немски език, които предлагаме включват подготовка за всички нива, както и специализирани курсове за явяване на сертификатни изпити.
 • Системите, по които работим са:
  • Schritte International
  • Aspekte Neu
 • включват всички компоненти за успешното изучаване на езика - четене, слушане, разговорни упражнения, аудио и видео материали и др.
 • Ако все още не си сигурен откъде да започнеш, можеш да се настаниш удобно и да направиш напълно безплатния ни тест за определяне на ниво:

Входен Тест - Немски език

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1

Ученето на немски винаги ти е изглеждало като истинско предизвикателство?

Нека ти кажем едно-може и да бъде приятно, с удоволствие и без стрес от поредното изпитване или тест! Защото това е запазената марка на най-харесваният езиков център!

В този курс ще започнеш от самото начало и с лекота ще усвоиш основите на езика, защото всички знаем, че само върху здрави основи се гради истинският успех!

Прекрасните ни преподаватели са насреща да те съпроводят по пътя към него с много игри и забавления и без да се усетиш, вече ще си по-богат на знания от всякога!

Не чакай повече и направи тази първа крачка. Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Очаквай много смях, игри и разговори, при това на немски!

Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.

НИВО А2

Стигнал си до някъде в изучаването на немски език, но това е просто изгубено време, ако не го надградиш качествено и спокойно до нивото, в което наистина искаш да бъдеш!

Сега си на един клик разстояние от най-харесваните и търсени курсове по немски език в Пловдив и Варна! Това можем да гарантираме, защото не просто ще го научиш-ще го проговориш! И то при най-добрите специалисти по езика в региона!

Имаме удоволствието да те поканим в уютната атмосфера на HOME, където да съчетаеш полезното с приятното, като инвестираш времето в себе си и надградиш знанията си по немски език. Очаквай много смях, игри и разговори, при това на немски! Забрави за безкрайните тестове и упражнения.

Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш и то не само с простички думи и изрази, а вече по-уверено, с по-богата лексика и по-осъзнато! Не спирай след първата крачка, а надгради езика, за да постигнеш поставените цели!

НИВО B1

За теб, който си поел в правилната посока - напред и нагоре, и продължаваш да се усъвършенстваш, Хоум е подготвил курс по най-ценното ниво в немския език.

Нивото, което затваря арката на първите времена в езика и напасва пъзела от знанията в нивата до момента. Тук ще проговориш езика и то в атмосфера на приятелство и професионализъм.

Този курс е за тези, които са напреднали стремително и не са се отказали, натрупали са запас от думи и изрази в речника си и вече имат средно добри граматически познания. Той е за всички , които са готови да усвоят езика за един кратък период, а след това да го прилагат на практика до края на живота си със самочувствие и гордост! И не само това - при завършен курс за това ниво вече спокойно можеш да развиваш езика дори професионално и да приложиш знанията и на работно ниво!

НИВО B2

Свършил си доста работа, щом си стигнал до тук! Само още една крачка те дели от това да говориш немски перфектно, а сега тя е по-приятна и лесна от всякога! Курсът ни за ниво В2 е подготвен с много внимание към детайла и има за цел наистина да ошлайфа знанията ти до едно много добро ниво, което ще ти донесе не само самочувствие, но и много нови възможности! Ще излезеш от стандартната рамка за изучаване на езици и ще се гмурнеш в света на иновативното мислене! Очаквай много смях, игри и разговори, при това на испански! Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам.

НИВО C1

Поздравления! Ти си вече само на една крачка от това да се наречеш “про”! С помощта и подкрепата на най-добрите специалисти в областта ще направиш тази крачка неусетно и с увереност ще береш плодовете на своя труд! Нашият курс C1 е специално изготвен за хора, които наистина искат да полират своите знания до съвършенство и са готови да използват немския език активно в писмена и устна форма не просто на ежедневно или работно ниво, а на академично такова. Сертификатът за това ниво съвсем спокойно може да бъде приложен към твоето CV и с него да предприемеш нова крачка в личностното ти развитие, била тя работа или образование в немскоговоряща държава, или пък водене на бизнес и академична комуникация на този език, независимо от локацията, на която се намираш. Очакваме с нетърпение с наша помощ да покориш нови висоти!

ПОДГОТОВКА ЗА СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ

Ако погледът ти е насочен наистина към “големия шлем” и желаеш да се явиш на един от изпитите на Гьоте-институт, то значи си на правилното място! Можем да се похвалим със стотици щастливи курсисти, които не просто успешно са положили такъв изпит, но и са постигнали резултати, които надхвърлят всичките им очаквания! Нашите специалисти добре знаят как да те съпроводят по този нелек път и да направят преживяването приятно, вместо изпълнено със стрес и притеснение. Довери ни се и затвърди познанията си по немски език, защото ние ти предлагаме не само перфектна подготовка, но и истинско покритие на самочувствието и знанията, които в последствие ще видиш изписани и на хартия!