Турски Език

Турският език определено привлича със своята екзотика, благозвучност и ритмика! Неоспорим е интересът към екзотичните дестинации и ориенталските страни, а Турция е една от най-пленителните. Независимо дали ти трябва по работа или просто искаш да се разбереш по-добре с местните, когато посещаваш някое от невероятните им кътчета на почивка, езикът е богатство и ние можем да ти го предложим от най-добрите експерти!

Традицията в Турция повелява, че всеки странник, почукал на вратата, се счита за Божи гост и трябва да бъде подслонен поне за 3 дни. Ние решихме да се възползваме от гостоприемството на турския народ и също така да върнем жеста, като поканим този екзотичен език, в нашия дом, с много специалния по рода си курс по турски в Home.

За кого за подходящи курсовете ни по турски език?

Курсовете ни по турски са специално за любопитни и мотивирани хора, които искат да научат езика и да го ползват след това със самочувствие и увереност.

В днешния глобализиран свят владеенето на чужд език става все по-важен фактор за личностното и професионално развитие на човека. Чуждите езици отварят нови врати и носят възможности за кариерно израстване, стартиране на бизнес контакти и всякакви други полезни взаимоотношения с хора от различни държави и култури. Макар и да не се нарежда сред най-търсените, турският привлича все повече почитатели и заплашва скоро да се нареди на челните позиции в класацията.

Ако желаеш да се поотместиш леко от класиката и да се похвалиш с познания в нещо по-различно и интересно, то курсовете ни по турски са тук, за да открехнат врати към многобройните възможности, които той предлага.

Какво представлява обучението?

Предлагаме както групова, така и индивидуална форма на обучение, специално за тези от Вас, чието свободно време не съвпада с обявеното за курса или пък ви е трудно да се отпуснете пред хора.

Ние държим на обучението в малки групи, защото вярваме, че всеки наш курсист заслужава нужното време и внимание, а това води до удоволствието да наблюдаваме бърз напредък и удовлетворение от наученото.

Обучението в Хоум се различава от това, което би получил навсякъде другаде. Ние отдавна сме разбрали, че стандартните форми на обучение не помагат. Запазената марка на Хоум е индивидуалният подход към всеки един и многото практика, тъй като държим нашите курсисти още от самото начало да проговорят езика.

Заедно с най-добрите експерти в Пловдив и Варна разработихме метод, който да комбинира класическа форма на обучение, добри похвати от сугестопедия, неформално обучение и много други. Целта е наистина практически да усвоиш наученото. След края на курса реално да можеш да го приложиш знанията в употреба, а не да трупаш поредния сертификат в шкафа.

Всички сме наясно, че в правилните ръце, с правилните похвати и правилната обстановка език се учи неусетно. Дългогодишният ни опит и хилядите ни доволни курсисти несъмнено също го доказват.

Какво включват курсовете?

  • Курсовете ни по турски език включват нива както за начинаещи, така и за по-напреднали.
  • Избрали сме специално разработена система за наистина ефективно научаване на езика, а към нея преподавателите добавят и специални допълнителни материали, които да помогнат с практическото отработване на вече усвоените знания.
  • Обхванати са всички компоненти на езика – четене с разбиране, слушане с разбиране, писане и говорни умения.

ОБУЧЕНИЕ ПО НИВА:

НИВО А1

Турският език ти харесва, но досега не си имал смелостта да го научиш? Няма нужда да отлагаш повече! Защото с помощта на експертите от HOME тази задача ще е лесна, приятна и обогатяваща!

Първата крачка към познаването на турския език е пред теб, остава само да я направиш!

С наша помощ това ще бъде само началото на едно истинско удоволствие, което ще допринесе към изграждането на една солидна база от знания и умения, които ще са ти полезни както в ежедневни ситуации, така и в професионален план. Не се колебай, а се впусни в това ново начинание, което ще премине в уютната атмосфера на най-харесвания езиков център в Пловдив и Варна.

Започнеш ли веднъж, гарантираме, че ще поискаш още и още и съвсем скоро ще си истински експерт!

НИВО А2

  • Имаш откъслечни знания и не знаеш какво да ги правиш?
  • Имаш желание да надградиш знанията си по турски, но не искаш да започваш от първо ниво?
  • Искаш да е в удобно за теб време и в приятна и спокойна компания?

Честито, сега можеш да се възползваш от най-слънчевите преподаватели в най-уютната атмосфера и да проговориш качествено този така красив език! А ние ти обещаваме, че съвсем скоро вече ще си говорим изцяло на турски!

Очаквай много интересни тематични игри и разговори, безброй нови хоризонти и ценно време, прекарано с професионалисти, познаващи тънкостите на езика и готови да се раздадат максимално, за да ти помогнат да ставаш все по-добър!

НИВО B1

Ако вече си натрупал някаква база от знания по турски език, но все още не си овладял неговите тънкости, то това ниво е точно за теб! Този курс ще ти даде възможност да затвърдиш всичко научено досега и да достигнеш до ниво на владеене, което ще ти носи не само лично удовлетворение, но и професионално развитие!

Ниво B1 ще затвърди базата, която вече имаш и ще отвори вратите към едно наистина дълбочинно познаване на езика, а разговорно вече ще го използваш вече без да се замисляш и да чудиш дали си подбрал най-точните думи. Възползвай се от възможността да използваш свободно езика с помощта на приятни разговори, упражнения и игри, с които ще учим и ще се забавляваме заедно.

НИВО B2

Свършил си доста работа, щом си стигнал до тук! Само още една крачка те дели от това да говориш езика перфектно, а сега тя е по-приятна и лесна от всякога!

  • Курсът ни по турски за ниво В2 е подготвен с много внимание и любов!
  • Ще излезеш от стандартната рамка за изучаване на езици и ще се гмурнеш в света на иновативното мислене!
  • Очаквай много смях, игри и разговори, при това на испански!
  • Забрави за безкрайните тестове и упражнения. Курсът е с практическа насоченост и това реално ще ти даде възможност да го проговориш. Защото тук не учим скучно и стандартно, но в това ще се убедиш сам!