Антоанета Тодорова

Английски

Английският е фин и нежен език, а какво по-добро от това да попаднете в лингвистичните обятия на най-деликатната ни и фина преподавателка, която искрено ще придаде не само знанията по езика, но и естетиката и културата, които той носи. Тя е великолепна смесица от знания, методика и такт, с които плавно и постепенно неусетно кара всеки свой курсист да се отпусне и да проговори езика с лекота!

Любовта към езика започва още от детските години, като след завършването на средното си образование с хуманитарен профил със засилено изучаване на английски език, се насочва към специалността Приложна Лингвистика в ПУ”Паисий Хилендарски” (с първи език английски език и втори руски).

По време на обучението си там, участва в Студентски бригади в САЩ, където предизвиква себе си и представите си за света и английския език като цяло. Има богат опит в работата с хора от различни националности и не само. След завършването на Бакалавърска степен в ПУ се мести в Англия, където живее няколко години. Също така завършва онлайн курс за обучение TEFL и  там открива другата ми страст – храната.

Да, тя е и великолепен кулинар, като страстта и към здравословния начин на живот и качествената храна е великолепно примесен със страстта и към спорта и активния начин на живот.

Имаме безброй причини да препоръчаме Тони, но истината е, че трябва да влезете веднъж в нейно занятие и сами ще разберете!