Атанаска Маджарова

Испански

Ако в атмосферата на Home се долавя романтичната нотка на средиземноморието, то за това е отговорна Насето. От време на време тя почти незабелязано вмъква по нещичко в декора – къде книга на испански, къде табела или плакат – и така изкусно въвлича околните в света на Испания още при прекрачването на прага. Тази нейна обич към езика е още по-силно осезаема в класната стая и много нейни курсисти ненадейно откриват, че напълно споделят ентусиазма ѝ.

Класиката си е класика и Насето отлично го разбира. Методиката ѝ е именно класическа, академична, с доказана ефективност и идеална за испанския език. С око върху детайлите и практичен поглед, тя подробно и последователно обяснява тънкостите на езика по начин, който помага на курсистите да добият ясна представа за структурата му и бързо да започнат да го практикуват.

Искреното ѝ желание – учениците ѝ не просто да усвоят материала, но и истински да заобичат езика – се усеща във всяка секунда от часовете й.

Прекрасната ни Насе е Доктор по социология, който се занимава активно с езика от над 10 години, като за перфектното ѝ ниво и лекотата, с която говори езика, помага и дългият период, през който е живяла в Испания.

Работи активно със системите:
Eco, Español 2000, A bordo, Lengua viva, Nuevo ven, Vente

Испанската ни гордост.