Галя Папазикова

Английски

Даже и да не сте срещали Галя, като я видите, няма как да я сбъркате. Познава се по озарителната усмивка, която излъчва толкова искрена топлина, че е в състояние мигом да повдигне настроението на всички околни. Един дотолкова специален човек, че няма някой, който да я е срещнал веднъж и да не я е заобичал. Семейството на Езиковия дом расте постоянно и без съмнение даваме най-голямата част от заслугата именно на Галя и безчетния брой свръх-доволни ученици, които е обучавала в над 20 годишния си опит. Тя е човек, с когото хората просто обожават да общуват – и вие ще усетите това, ако имате късмета да попаднете в нейна група.

Часовете ѝ носят същата тази топлина и повече. Всеки урок на Галя е едно разведряващо, освен обогатяващо, преживяване, което ще ви накара да забравите забързаното си ежедневие и да се потопите изцяло в уютната атмосфера, която тя създава. При нея изучаването на английски език е леко и приятно, а курсистите с удоволствие участват в упражненията и трупат знания под умелото ѝ ръководство. Истински ценното в занятията на Галя е идеалният баланс между професионални умения и грижа към всеки един курсист, които ще изпитате още в първите минути от запознанството си с нея.

Галя е част от ядрото на Home още от самото му създаване и е вложила всичките си знания и умения в изграждането и развитието му. Магистър филолог с десетки допълнителни квалификации и многогодишен опит, с поглед върху образованието в почти всички европейски държави и САЩ, тя също работи активно с програмата Еразъм и заедно с колегите си имат многобройни спечелени проекти.