Ирина Горбачова

Руски

Усмихната, открита, отзивчива Ирина за отрицателно време ще се превърне в най-добрия ти приятел, с който можеш да споделиш всичко както в личен план, така и затрудненията ти свързани с изучаването на руския език. Нейното сърце е толкова голямо, че има специално място в него за всеки един неин курсист.

А лекотата с която поднася материала, правят занятията и едни от най-дългоочакваните за курсистите й. Точно на това и на професионалния й подход към всеки детайл в преподаването, гарантират тази успешност на нейните курсисти, която надминава всички очаквания.

Иринка е родена в Литва, в семейство, което владее три езика – литовски, полски и руски. Завършва Вилнюски държавен педагогически университет, специалност „Преподаване на руски език и литература за чужденци.“ От там се заражда и любовта и към езиците, за които тя твърди, че винаги са я привличали, като звучене, като друга култура, психология, като някакъв непознат, но красив танц. В нейните занятия имаш усещането, че си сред приятели и роднини.Настроението е приповдигнато, атмосферата е топла и уютна и те предразполага да проговориш език с лекота.

Ирина е авантюрист по душа. Обича да пътува, да общува с нови хора, да чете, да готви различни кухни, а това което смело можем да заявим като нейна силна черта е – преподаването. То е не просто истински забавно, не само истински приятно, то дава истински и бързи резултати при абсолютно всеки, решил да научи език толкова красив, като руския.