Кадри Думба

Английски
Турски

Присъствието на Кадри в нашия „езиков дом“ никога не остава незабелязано – с магнетичната си осанка и приятелско отношение той успява бързо да стопи ледовете и да се сприятели с всички от голямото ни семейство. Затова и в неговата компания, на курсистите никога не им е скучно, а занятията минават с лекота.

Когато за първи път чухме фразата “Никога не бях имала такова занятие, аз за първи път уча английски, а съм била на десетки курсове досега” и това да се случи с първата му курсистка при нас, вече ни беше ясно какво съкровище си имаме! Но той не спря там, непрестанно учещ, той носи знание, но и положителна енергия навсякъде, където стъпи. Неслучайно всеки негов курсист идва в хоум с усмивка до уши. Има хора уникати и той определено е нашият такъв.

Кадри изучава лингвистика с бизнес администрация и не само говори свободно английски и турски, а и преподава и по двата езика. Той смята, че езиците са ключ към нови светове и невероятна предпоставка за всякакви възможности. Методите, които използва, са иновативни и успява умело да съчетае полезното с приятното, затова ѝ му носи истинско щастие да вижда как курсистите му обогатяват речника си и подобряват комуникативните си умения. Освен с преподаване, Кадри се занимава с устни и писмени преводи на турски, като има голям опит с превеждане на бизнес срещи.

В неговата компания курсистите неусетно надграждат знанията си, подобряват своите умения и не се отказват след първата крачка, а се впускат с нетърпение в следващото ниво! Уникат- казахме ви ? .