Красимира Костова

Испански

Ако искате да научите испански, но не просто да го научите, а да го научите с човек, който е експлозия от знания, култура, хумор и много, много енергия, това е вашият човек! Пълна с цвят, тя не просто е естествен носител на испанския език, но и на културата на страната. Тя е обаятелна, грижовна и истински експерт в това наистина да го проговорите- качествено и неусетно!

Завършила в СУ“ Кл. Охридски“ и ДМА“ П.Владигеров“ със специалност  Оперно пеене, тя носи в себе си естетиката на това изкуство до съвършенство! Специализира в Италия със стипендия „Надежди за България „, където започва кариера като певица, след което се установява във Франция,  работейки в Опера Монте Карло. След години на активна кариера се омъжва в Испания, където работи в български училища, където специализира работа  с двуезични деца- испански и български. Носител на сертификат от международен център към Университет Саламанка за учител по испански за чужденци. Тя е не само невероятен педагог, но и истинско съкровище за комуникация и обогатяване на знанията!

В свободното си време, освен че е грижовен родител, тя е и активен търсач на силни усещания, планински разходки, весели компании и качествено прекарано време сред многобройните и приятели. А повярвайте ни, опознаете ли я и вие ще се превърнете в такъв. ?

Курсистите и са едни от най-успешните в центъра ни, но най-вече най-усмихнатите и прекрасни, сплотени и мотивирани нови приятели. Така е- нали знаете, че какъвто човека, такива хора привлича. ?