Мария Лесовска

Английски

Мария е от тези лъчезарни хора, които трудно можеш просто да подминеш! Тя е изключително нежна, винаги усмихната и готова за предизвикателства. Казва, че през колкото и трудности да преминава в живота, любовта винаги надделява и за нея тя е движещата сила.

Нейните занятия са като песен, каквато е и тя самата около нас в офиса. Феерия от отдаденост, професионализъм и най-вече любов- любов към професията, към езика, но най-вече към всеки неин курсист. Не случайно за годините, в които работи в Хоум, никога не сме чули лоша дума за нея, напротив- ежедневно чуваме “ това беше най-добрият урок, на който някога съм бил”, “ Не усетих как мина това време”, “ Хора, вие наистина ме накарахте да го проговоря”. Това са само малка част от суперлативите, които можете да чуете за нея, но нека ви запознаем съвсем накратко ? .

Мария е завършила английска филология, а в момента е в процес на придобиване на магистърска степен, отново съсредоточена в преподавателската дейност. Има дългогодишен опит в преподаването, както на българи, така и на чужденци, усъвършенствала се е в работата с хора на всякакви възрасти, като е практикувала това и извън територията на страната ни. За нея преподаването е истинско призвание, защото обича да се чувства полезна, да помага и да вижда какво щастие носи на хората знанието.  В свободното си време Мария обича да пътува, да танцува и да се разхожда сред природата.

Часовете ѝ са изпълнени с толкова топлина и положителна енергия, че никой от курсистите ѝ не се поколебава дали да продължи да изучава английски в нейната компания. А това е доказано вече с години!