Смилена Михалева

Английски
Френски

Ах, това Смайли! Каквото и да напишем за нея, ще е малко. Ама наистина малко. Тя е най-омайващият ни преподавател с над 95% продължаващи, но най-вече щастливо и истински проговарящи го курсисти! Тя носи усещането за чистота, за истинност на поведението и действията. Преподава езиците си с цялото си сърце и душа и това никога не остава незабелязано. Ако има преподавател, който можем да наречем вдъхновител, който може да стопи ледовете и на най-мразещия езиците курсист и да го накара да го заобича и научи неусетно, то това е тя. В нейно занятие ще потънете в един свят на спокойствие, радост и много забавление, за да може неусетно накрая да се усетите как можете, можете да говорите, пишете и мислите на новия си език.

Смайли завършва френска езикова гимназия “Антоан дьо Сент-Екзюпери” и продължава стремоглаво към Приложната лингвистика с Английски е френски, разбира се ? . Живяла е по програми Еразъм в Холандия и в Англия, но слава богу се връща тук при нас, за да може повече от нашите курсисти да попият от нейната магия и да видят как една нова врата се отваря пред тях.

Както казва тя- “Всичко свързано с английския език е близо до сърцето ми! Обожавам киното, четенето на книги и общуването с много хора. Това ме зарежда.” А нас ни зареждаш ти, Смайли, остани си все същата!