Веселина Чалакова

Английски

Има хора, които просто виждаш и в които моментално се влюбваш- в аурата, в усмивката, в присъствието и в красотата на комуникацията. Това е нашата Веси- но само на пръв поглед, защото след малко повече време осъзнаваш, че тя е безкрайна вселена от доброта и труд, които лъхат от всяка нейна пора. Тя е деликатна, фина и много грижовна, а това са само малка част от качествата, които влага в обучението на всеки неин курсист.

Завършила в Езикова Гимназия “Христо Ботев” в гр. Кърджали с английски и втори чужд- немски език, но страстта и към езиците и най-вече  към западните езици се възражда от много по-рано. Голям принос към това имат страхотните и вдъхновяващи преподаватели, които допринасят изключително много да стигне до решението да продължи да се занимавам с езици и да се развива в образователната сфера. Именно тази страст я кара да замине за Великобритания, Лондон, решила да гради бъдещето си точно там. България обаче е нейното място и връщайки се, продължава образованието си в Пловдивския университет със специалност Приложна лингвистика английски и немски език. където и се дипломира неотдавна с отличие!

Aко искате да разберете от извора какъв човек е, самата тя казва за себе си: “ Още от дете си бях доста голям философ, обожавам да общувам с различни хора и на различни теми, обичам предизвикателствата, мразя да скучая и да не правя нищо или просто не мога да не бъда продуктивна искам винаги да се случва нещо ново и вълнуващо! Винаги си поставям цели, които преследвам неуморимо, докато не ги постигна! Преподаването на английски за мен е изключително удовлетворяващо, страхотно преживяване, изпълнено с много емоции и усилия, няма нищо по-ценно от това да споделяш своите знания с останалите и да бъдеш максимално полезен за тях. А и те за теб ?

Занятията на Веси са изпълнени с положителна енергия, веселие и много нови знания, но никога не е скучно. Можем да го докажем само минавайки покрай нейния кабинет и чувайки всички разпалени и щастливи хора вътре, независимо от нивото и курса. Пожелаваме ти и ти да успееш да се докоснеш до това богатство! ?