Есин Велева

Немски

Много хора вярват, че изучаването на немски е тежка и трудна задача, изискваща невероятни сили и търпение. Това, което не знаят обаче е, че тази задача може да бъде и изключително приятна, вдъхновяваща и забавна – занятията с Есин са точно такива!

Есин е родена и израсла в град Лайпциг, Германия. Завършила е Първа езикова гимназия – град Варна, а след това придобива и две бакалавърски степени – “Мениджмънт в туризма” и „Педагогика с направление немски език“ към Икономически Университет, гр. Варна. Освен това, Есин е сертифициран сугестопедагог към Фондация проф. др. Георги Лозанов и проф. др. Евелина Гатева. Има над 11 години професионален опит като преподавател по немски език, като работи и по двата метода на преподаване – класика и и сугестопедия. Хобитата ѝ включват четене на книги и разходки сред природата. 

Веднага щом срещнеш Есин, няма как да не бъдещ завладян от силната ѝ енергия и увлекателния ѝ тон! Всичките ѝ курсисти обожават занятията си с нея и никога не скучаят, напротив – нямат търпение да се върнат за следващото! На минали, настоящи и бъдещи курсисти, Един дава следния съвет – „ Бъдете като децата, не се страхувайте от грешки, те са част от пътя и на изучаването на чужд език. Забавлявайте се, докато учите, тогава процесът на усвояване ще е по-бърз и по-дълготраен.“