Калина Георгиева

Английски

Как да не се влюбиш в английския език, когато той ти е поднесен с толкова чар и обаяние! Гарантираме ти, че в занятията на Калина просто няма как да останеш безразличен! Като малка тя е живяла и учила в Англия, където се и заражда любовта ѝ към езика, затова и след това продължава да надгражда своите знания и в България.

Започва да преподава още през първата си година в университета, но толкова ѝ харесва, че и до ден днешен преподаването е съществена част от нейното ежедневие. Тя има опит с всякакви нива и възрасти, и винаги се стреми към използване на най-подходящите и ефективни методи, които наистина трайно и успешно ще надградят езика.

Преподавателската дейност Калина комбинира и с друго амплоа – това на content writer – и признава, че за нея то не е само професия, но и хоби. Извън работа тя обича да пише авторски текстове и да чете. Друга нейна страст е модата, а за своя най-добра приятелка тя без колебание посочва своето куче, с което често прекарва свободното си време! Разнообразните ѝ интереси и познания могат да гарантират, че в компанията на Калина просто няма шанс да ти доскучее, а ученето на английски при нея със сигурност ще се превърне в едно от любимите ти занимания!