Красимира Димитрова

Италиански

Какво по-добро от това да научиш италиански от един почти естествен носител на езика? Прекрасната ни Краси може да ти предложи точно това! След като е живяла в Италия цели 20 години, тя може да те запознае не само с теоретичните тънкости на езика, но и да ти даде познания “от извора”, които да илюстрира с реални ситуации и интересни примери от тази така романтична и любима на мнозина култура. Защо се завръща в България ли?

На този въпрос тя отговаря лаконично – “Любов!”, а на нас ни остава само да бъдем благодарни, че благодарение на любовта, ние имаме невероятната възможност да учим език точно с нея! В занятията си тя е спокойна и балансирана, курсистите ѝ с желание и удоволствие попиват новата информация и най-вече – проговарят!

С над 10 години опит като преподавател и преводач, Краси умело мотивира и вдъхновява своите курсисти, а те не спират да искат още и още! Свободното си време тя запълва с готвене, четене на книги и занимания със своя домашен любимец, а като движеща сила в личния и професионалния си път, тя посочва емпатията – това наистина да вникнеш в другите и да почувстваш, каквото и те. Можем да гарантираме, че има още много какво да ти разкаже за себе си, този път на живо, в уютната обстановка на нашето местенце в морската ни столица!