Снежина Василева

Английски

Ако искаш да научиш английски не само успешно, но и наистина с лекота да усвояваш новите знания, Снежи е твоят човек! От нея струи топлина и спокойствие, а чистосърдечната ѝ усмивка може да зареди всеки с позитивизъм! Снежи е родена и отраснала в град Варна, след това живее цели 17 години в САЩ, а последните години тя решава отново да посвети на родния си град. Преподавателската си квалификация тя получава от International TEFL Academy, базирана в Чикаго, Илинойс и още там започва своя преподавателски път, като работи и с деца, и с възрастни.

В часовете с курсисти тя държи да набляга на практическия (ежедневен) английски, тъй като обича да дава примери от реални житейски ситуации. Това обаче съвсем не означава, че тя няма да ти осигури и перфектна академична подготовка, ако си решил да избереш специализиран курс за сертификат, или пък курс за професионална подготовка.

Снежи умело ще се напасне с твоите знания и предпочитания и ще ти даде всичко, от което имаш нужда, за да постигнеш целта, която си си поставил. В свободното си време Снежи обича да чете и да се разхожда край морето, и споделя, че най-голямо удовлетворение ѝ ности да предава знанията си на хората около нея и да споделя разнообразния си опит с тях.