Станислава Савишева

Офис мениджър, Английски

Станислава или Съни, както я наричаме всички, е най-специалното слънце в нашата Home галактика. Защо ли, ами с удоволствие ще ви разкажем.

Тя дойде в екипа ни в странните времена на Ковид пандемията и за 2 години тя отвя както преподавателския, така и административния свят на Хоум, такъв, какъвто го познавахме дотогава. Не просто, защото е от малкото млади хора, които носят отговорността, аналитичната мисъл и спокойствието на зрелите, но и защото при нея всичко това е комбинирано с експлозия от енергия и самоинициативност, отдаденост към детайла и неспирна любознателност, водеща до безспирно израстване като професионалист и като личност!

Съни, като преподавател ли? Каквото и да кажем, сякаш ще е малко. Тя е безкрайно всеотдайна, креативна и най-вече отдадена на нуждите на всеки неин курсист. В нейните часове определено ще се влюбите не само в английския език, но и ще се потопите в тяхната култура, история и мислене.

Това, в което може да сте сигурни е, че веднъж срещнете ли я, не само ще научите и проговорите езика, а ще се влюбите в нейното присъствие, интелект, безкрайна усмивка и чар. Дипломиран филолог с наскоро защитена с отличие дипломна работа, горещ любител на литературата и в частност – Викторианската, Съни признава, че свободно време няма, но и това е една нейна скрита цел – обича да е постоянно заета и винаги има какво да прави. Обича да помага на хората, умее да вдъхновява с ума си и да се раздава, когато и където е възможно. Но това не е нищо чуждо за един човек, идващ от морето.

Неслучайно, когато дойде време семейството на Хоум да се уголеми и в посока морето, съвсем естествено Съни стана човекът, който да бъде наш посланик и носител на каузата и отговорност Хоум в морската ни столица.

Само можем да завиждаме на всички наши нови курсисти, които тепърва ще се запознават с нея и ще попиват от този извор на позитивност, знание, любов към живота и работата!

А ние, ние само можем да се радваме, че съдбата ни срещна вече с нея!