Венета Николова

Английски

Вени е човек, който трудно би могъл да бъде описан само с няколко кратки изречения – нейната душевност е комбинация от отдаденост, ангажираност, страст и енергия! В английския език се влюбва още преди да избере преподаването за свое призвание, а докосвайки се и до него, парченцата от пъзела веднага се нареждат.

Вени е дипломиран филолог, който е винаги жаден за нови познания и не спира да ги надгражда ежедневно – освен горещ почитател на английската и американската литература, тя силно се вълнува и от история, и дори споделя, че може би някой ден би преподавала и това. Едно нещо е сигурно – с каквото и да се захване, тя винаги влага цялото си същество и резултатите никога не закъсняват!

Още преди влизането в класната стая, смехът на нейните курсисти вече ехти в коридора и по естествен начин се пренася и в нейните занятия. Като човек с усет към детайла, тя знае как да ги заинтригува и често им приготвя по нещичко, което да ги грабне интереса им и да ги мотивира да се усъвършенстват. В Хоум обичаме да казваме, че един преподавател трябва да е такъв първо по душа, а нашата невероятна Вени е точно това!