Course
2023
14
юни
сряда
18:00

Английски език B1+ (Intermediate) + Разговор – Варна

🇦🇺 Вече си събрал солидно количество знания по английски, но все още си “гълташ граматиката”, щом някой те заговори? Позволи ни да ти помогнем най-накрая да се отчупиш и да се изразяваш свободно и уверено! Всеки може да говори английски отлично и то с удоволствие, вместо с мъка и срам. ❗Ние можем най-накрая да ти предложим нещо ново и различно; нещо, което не си преживявал досега! Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш – проговаряш! Скептичен си? Заповядай и се увери сам!
❓Ако искаш най-накрая да намериш подходящ за теб курс, който ще те запознае не само с теоретичната част от ученето на езика, а най-накрая ще те накра да проговориш, попаднал си на точното място – в Хоум е наша мисия е да покажем, че език може да се учи лесно и приятно, а всичките ни курсисти си тръгват спокойни, щастливи, разтоварени от проблемите, но и заредени с енергия, знания и самочувствие за пълноценен разговор. Искаш да бъдеш един от тях? Ами, какво чакаш?
➡️Стартираме изцяло присъствен курс, който ще “ошлайфа” твоя английски и ти сам няма да повярваш колко много си напреднал! Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения! Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!
Групите ни са малки, бутикови, в които всеки получава нужното внимание и отношение, за да се придвижи възможно най-бързо към своята цел. Курсът ще продължи около 2 месеца и половина, като ще срещаме два пъти в седмицата, след работа, за да разпуснем заедно и да научим много нови неща! Цената на целия курс е 660лв., които могат да се плащат разсрочено, на вноски, удобни за теб. Нека ти помогнем да направиш първата крачка към покоряването на милиони нови висоти! Очакваме те с нетърпение, а ти не се бави, защото ентусиастите са много! Времето е най-ценния ресурс, оползотвори го мъдро и инвестирай в своето развитие и усъвършенстване!
❓Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
📞За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6