Course
2023
22
февруари
сряда
18:00

Курс Английски език А2 + Разговор – Варна

Не вярваш, че може най-накрая да попаднеш на нещо различно? Вече си се примирил, че езиците просто не са за теб? Тук не даваме празни обещания, при нас не просто учиш – проговаряш! Защото ученето на език не трябва да е плашещо и неимоверно трудно, а истински приятно и ползотворно! Именно такова преживяване можем да ти гарантираме в най-уютния и слънчев езиков център във Варна!
Английският език вече не е просто допълнение към нашето CV, а абсолютна необходимост не само що се отнася до работна среда, но и във всеки друг аспект от ежедневието ни. Използвай възможността да се запознаеш с тънкостите му като започнеш от самото начало и за нула време, без дори да се усетиш, вече уверено ще изразяваш мислите си на английски. Довери се на най-добрите специалисти в областта и преоткрий един цял нов свят, изпълнен с много забавления, ролеви игри и интерактивни упражнения! Най-качествените методи, най-подходящата среда и най-мотивираните преподаватели са гарантирана рецепта за твоя успех!
Групите ни са малки, бутикови, в които всеки получава нужното внимание и отношение, за да се придвижи възможно най-бързо към своята цел. Курсът ще продължи около 2 месеца и половина, като ще срещаме два пъти в седмицата, след работа, за да разпуснем заедно и да научим много нови неща! Цената на целия курс е 640лв., които могат да се плащат разсрочено, на вноски, удобни за теб. Нека ти помогнем да направиш първата крачка към покоряването на милиони нови висоти! Очакваме те с нетърпение, а ти не се бави, защото ентусиастите са много! Времето е най-ценния ресурс, оползотвори го мъдро и инвестирай в своето развитие и усъвършенстване!

Не си сигурен за нивото си и откъде да започнеш? Последвай линка https://ezikovdom.com/test-en и направи напълно безплатния ни онлайн тест, за да го разбереш.
За всичко, което искаш да знаеш, пиши ни тук или ни звънни на:
+359 876 957 117; +359 885 786 317;
Email: [email protected]
Website: ezikovdom.bg
Адрес: гр. Варна, ул. „Хан Крум“ №16

България
гр. Пловдив
ул. Д-р Георги Вълкович №6